sürekli problem yaşıyorum ve iç kısmında küçük bir tomurcuk oluştu enfeksiyon gibi
orada sürekli durabilir dedi bazıları enfeksiyon geçtikten sonra bile
çıkarmalı mıyım sizce piercingi tamamen

Keloid oluşmuş, piercingi çıkarman gerek ve sonrasında hastaneye gidip aldırman gerekiyor onu. Keşke bekletmeseydin bu zamana kadar, bu kendiliğinden geçen bir şey değil, ya fazla iltihap kaptı ya da cilt derin piercingi kabul etmiyor.
Geçmiş olsun...
Ya içinde apse var ama
Tamam bu yeni çıkmaya başladığında belki müdahele edilebilirdi fakat senin ki büyümüş zaten ve çıkarmazsan büyümeye de devam eder. Canını yakma bir piercing uğruna, 17 tane piercingim var, bu yüzden biliyorum bir şeyler ben de. Çevremde bir kaç kişiye de aynı şey oldu ve asla geçmediler, sonunda çıkarmak zorunda kaldılar...
Tamamdır çıkarıyorum o zaman
Son karar demi?
Tabi tabi, canını yakacak kadar değerli değil. Çıkarmalısın, boşu boşuna acı çekme.
Acımıyor çok ama
Ya çok soru sordum kusura bakma
Çok severek yaptırmıştım da
Çıkarayım ben o zaman
En azından daha da ilerlemez sanırım?
Keloid bir raddeye geldiğinde doktor müdahelesi gerekiyor, sen çıkar baktın geçmiyor muhakkak git bir doktora.
Ya çok fazla elini sürüp oynamışsın ya da üstüne yatmışsın sen. Olmadı tamamen iyileşince tekrar yaptırırsın çok istersen fakat bu sefer daha dikkatli olursun.
Tamamdır çok teşekkürler
İlginiz için
Ne demek rica ederim.❤️✨
Cevap
3Cevap
ay cok fena olmus ama bu o kadar tutulur mu kiz akli var mantik var beni cikart diye bagiriyor
Çıkardım
Ay ne yapayım çok sevdim diye çıkarmadım
Son hafta böyle oldu
çıkart çünkü kulak hassas iyileşse bile çok acır krem sür yeniden deldirirsin uzun süreli değilse bakımını yapman lazım oksijenli su bile sürsen iyi
Ya acı yok pek ama görüntü hoş değil
Çok da severek yaptırdım
Tragus da hiçbir şey yaşamadım
Bu nedense böyle oldu
Oynadım
Ya adam arkadaşıma dedi çıkar diye
Onun da dış tarafta vardı
Ben çıkarayım ya
İçime sinmedi
En kötü sonra bir daha denerim
Kulağın kangren olursa komple keserler bak kulağı
Off saçmalama
Sen akrep burcu musun
Geçmiş olsun bu arada hastahaneye git istersen
Yok ya kaç gündür var
Bunun için gitmem
Ama belli giderim okula gidince
Hatırladın mı beni
Hayır
Soruyorum bir de kullanıcı adım başka🤦🏻♂️Sen bi ilaç sormuştun onun için konuşmuştuk uykuyu mu ne açıyormuş sınavların vardı sonra ben hesabı kapatmak zorunda kaldım
Çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?