Piercing yaptırmak istiyorum ama sandığınız gibi mi :) ?

Şey burada piercing yapılacak bir yer yok çünkü burası küçük bir kasaba ve bir arkadaşım burnunu kuyumcuda deldirdiğini söyledi ben dudağımın altına istiyordum ama oraya olmuyo dedi. Ya kaşa dedim yok sadece burna dedi ben deldirmek istiyorum. Arkadaşım kuyumculara gitmiş sormuş burun deliyor musunuz diye en sonunda 3 4 tane kuyumcuya baktıktan sonra bitanesi evet demiş uyuşturucu sprey felan sıkmışlar delmişler ve bu deldikleri şey kulak delme tabancasının bir küçüğüymüş. Bende deldirmek istiyorum ama yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için kuyumculara gittiğimde uyuşturucu sprey olmamasından ve buru delme tabancası olmamasından korkuyorum ve bu yüzden uyuşturucu spreye benzer birşey önerebilir misniz ve sizce normal kulağı delerkenki tabancayla deldirsem birşey olurmu ve hızma denen şey varmış hakkında bir fikrim yok? lütfen cevaplayın arkadaşıma deldirtikten sonra ilk sadece küpe takmışlar büyüsün delik diye arkadaşım sonra küpeyi çıkarıp hızmayı takmış ne yapacağımı bilmiyorum bilgilendirin lütfennn şimdiden teşekkürler.
Piercing yaptırmak istiyorum ama sandığınız gibi mi :) ?