Cilt üzerinde ergenlikten kalma sivilce lekeleri ve siyah noktaların temizliği için ne yapılmalı? Yağlı bir cilt yapısına sahip birisiyim, özellikle burun bölgesi aşırı derecede yağlanma yapıyor. O yüzden yanak ve burun üzerinde siyah nokta, alnın iki yanı kulağa yakın bölgede de küçük sivilceler oluşuyor.
Dove savun ile günlük yıkıyorum. Loreal Paris siyah nokta temizleme jeli ile de 2 günde bir yıkıyorum ama fayda yok. Ekstra önereceğiniz bir şey var mı?
Cilt üzerinde ki sivilce lekeleri ve siyah noktalar için ne yapılması lazım?
Yani her ikisi içinde yapılması gerekenler farklı mesela siyah noktalar için yapılması gerekenler çok farklı aynı şekilde ya da işte sivilceler için yapılması gereken şeyler çok farklı ikisi ayrı şeyler bir tanesi kirlilik yüzünden çıkar cilt içindeki pisliği tamamen atar siyah siyah şekilde diğeri ise tamamen yani aşırı olan yağlanma ile alakalı.
Birincisi yüz sabun ile yıkanmaz derhal bırak kurutur ve böylelikle daha fazla yağ üretmeye başlar ikincisi sivilce lekelerine suyla seyreltilmiş sirke çok iyi geliyor denedim tecrübeyle sabittir üçüncüsü günde iki litre su içeceksin cildi bebek gibi yapıyor artı o temizleme jelleri bı halta yaramıyor cilt yapına uygun olmayan hiçbir şeyi yüzüne uygulama