Benim cildimde tıpkı böyle ben cildiyeye gittim bir hafta önce felan ve epey düzelme var ama zor bir süreç bana verdiği krem cildi epey hassas yapmıştı ve kızartmıştı ama değer doktora git kesinlikle
0
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Bulunduğum ilçede cildiye doktoru yok başka bir ilçeden aldım randevu o da taa Şubat 12 sinde. Sana hangi kremi verdi
Eriterin ve benzoxin adında bir krem bunları bir gece onu diğer gece onu olarak ama işin asıl yönü güneş kremi ve yüz temizleme jeli ile kullanılması ve biraz pahalı ama değecek umarım
Kremler pahalı değil ama jel ve güneş kremi pahalı ya hayatımda ilk defa bir güneş kremine 800 TL verdim yüz temizleme Jeli de 500 civarıydı sanırım oda pahalı ama sağlık yapcak bişe yok
Maalesef öyle ben de geçenlerde bioderma nemlendirici aldım 500 tl falandi ama daha da beter etti 2 günde yüzümü sivilce yaptı biraktim. Bu jel gunes kremi markası nedir
Thol's diye bişey verdi bende ilk defa gördüm duydum Ka sende 2 günde bırakma saydın en az iki hafta kullanki işe yarıyor mu gör ilk başta belki kusma yapmıştır ama sivilce için nemlendiri kullanmak bir işe yarayacağını sanmam
Teşekkürler bilgi için ben ne kullanacagimi bilmeidgimden onun yorumlarına bakaraktan aldım trendyoldan. Jellwrden ne iyi gelir falan bilemedim bi rutin olusturamadim ondan pek bakim yapamıyorum
Arkadaşım da böyleydi cilt bakımına gitti orada derinin altından bir temizleme yaptıkları için ise yarıyormuş. Normalde yaptigimiz bakımlar üstten kaldığı için ise yaramiyormus önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Stres yapma en büyük etken stress daha sonra beslenmene dikkat et asitli, yağlı ve şekerli yeme elinden geldiğince cildiyeye sıra almaya çalış canım
Dermatolog desteği almadan çok zor. Gidemiyorsan da beslenme şeklini değiştirmen gerekiyor.
Cilt Bariyeri Onarici Kremler, Cica Krem Dediğimiz Centella Asitica İçeren Kremler
Kolay geçmez
Yüzü kıpkırmızı yaşlı insanlarin genclikleri böyle oluyor yüzde 99
Benim cildimde tıpkı böyle ben cildiyeye gittim bir hafta önce felan ve epey düzelme var ama zor bir süreç bana verdiği krem cildi epey hassas yapmıştı ve kızartmıştı ama değer doktora git kesinlikle
Bulunduğum ilçede cildiye doktoru yok başka bir ilçeden aldım randevu o da taa Şubat 12 sinde. Sana hangi kremi verdi
Eriterin ve benzoxin adında bir krem bunları bir gece onu diğer gece onu olarak ama işin asıl yönü güneş kremi ve yüz temizleme jeli ile kullanılması ve biraz pahalı ama değecek umarım
Geçmiş olsun bu kremler mi pahalı yoksa temizleme jeli mi
Kremler pahalı değil ama jel ve güneş kremi pahalı ya hayatımda ilk defa bir güneş kremine 800 TL verdim yüz temizleme Jeli de 500 civarıydı sanırım oda pahalı ama sağlık yapcak bişe yok
Maalesef öyle ben de geçenlerde bioderma nemlendirici aldım 500 tl falandi ama daha da beter etti 2 günde yüzümü sivilce yaptı biraktim. Bu jel gunes kremi markası nedir
Thol's diye bişey verdi bende ilk defa gördüm duydum
Ka sende 2 günde bırakma saydın en az iki hafta kullanki işe yarıyor mu gör ilk başta belki kusma yapmıştır ama sivilce için nemlendiri kullanmak bir işe yarayacağını sanmam
Teşekkürler bilgi için ben ne kullanacagimi bilmeidgimden onun yorumlarına bakaraktan aldım trendyoldan. Jellwrden ne iyi gelir falan bilemedim bi rutin olusturamadim ondan pek bakim yapamıyorum
Trendyoldan almanı tavsiye etmem bir sonraki sefere eczaneden ya da mağazadan al çünkü bazı gönderdikleri gerçek olmuyormuş
Benimki de öyleydi sanırım orijinal ürün değildi doktor yazsrsa zaten eczaneden alirim
Öyle yaparsın tatlım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine (^^)
Teşekkür ederimm 🥰
Arkadaşım da böyleydi cilt bakımına gitti orada derinin altından bir temizleme yaptıkları için ise yarıyormuş. Normalde yaptigimiz bakımlar üstten kaldığı için ise yaramiyormus önce
Param yok kii gideyim
Mezoterapi başladım ben tavsiye edermişim 2 hafta sonra yazim
Aynı sorun bende de var maalesef.
Cok guzel yuzun var hic strese. girme
Siirt bıttım sabunu
Krem sür ismini paylaşabilirim
Bende bir krem var istersen
Yaş kaç