Güzellik & Bakım Maybelline Anti-age kapatıcı & Maybelline Infaillible kapatıcı mı? cicime Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar çok arada kaldım kapatıcı alıcam hangisini almalıyım sizce? Kullananlarınız var mı? Maybelline Anti-age kapatıcı & Maybelline Infaillible kapatıcı mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı. Maybellıne. Kapatıcılığı iyi. Kullanmıştım. 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Maybelline kullanıyorum kesinlikle kullandigim en iyi kapatıcı 0 0 Yorumla
Ecekync Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Aşırı koyu göz altın varsa infaıllıble al derim çook güzel 0 0 Yorumla
jajsi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl loreal kesinlikle, kapiticiligi cok iyi , fondoten olarak bile kullaniyorum 0 0 Yorumla
Asyaersoyy Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Bence anti age. Diğeri fazla yoğun göz altını yorgun gösteriyor bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Maybellıne. Kapatıcılığı iyi. Kullanmıştım.
Maybelline kullanıyorum kesinlikle kullandigim en iyi kapatıcı
Aşırı koyu göz altın varsa infaıllıble al derim çook güzel
loreal kesinlikle, kapiticiligi cok iyi , fondoten olarak bile kullaniyorum
Bence anti age. Diğeri fazla yoğun göz altını yorgun gösteriyor bence
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!