Güncellemeler
+1 yıl
Concealer soruyorum bu arada
Cevap
0Cevap
Concealer olarak ikisinin arasında revlon, Maybelline fondöten ve kapatici olarak iyi değil, rujlari farları iyi.
En iyisi bb krem fondöten kullanamıyorum ben sivilce cikartiyo
Yok zaten kapatıcı için sormuştum aslında yanlış anlsşılmış sorum ☺️
Maybelline
Maybelline fit me
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba!
Bahsettiginiz iki ürün de uygun fiyatlı, çokça tercih edilen kapatıcılar. Ancak uygulama sonrası verdiği sonuçlar, dokuları ve bitişleri biraz farklı...
Maybelline Fit Me Concealer, orta kapatıcılık veren ve doğal görünüm sağlayan, bununla birlikte göz altındaki renk eşitsizliklerini giderme konusunda başarılı bir ürün. Günlük kullanım için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
Revolution Conceal & Define Full Coverage Concealer ise daha yoğun kapatıcılık veren, hatta bu özelliği dolayısıyla bir ara sıkça meşhur Tarte Shape Tape’e muadil gösterilen bir ürün.
Eğer daha doğal makyaj görüntüsünden hoşlanıyor ve günlük makyajlarımda da sıkça kullanırım diyorsanız Maybelline Fit Me; tam kapatıcı makyajlardan hoşlanıyor ve ten makyajınızın geri kalanını da full kapatıcı ürünlerle tamamlıyorsanız Revolution kapatıcıyı almanızı öneririm. Yani seçiminiz tamamen sizin makyaj zevkinize ve alışkanlıklarınıza kalmış...
Maybelline Fit Me 15 numaralı rengi hafif sarı alt tonlu açık bir renk, Revolution Conceal & Define Full Coverage Concealer ‘da böyle bir renge karşılık gelen CO.2’yi tercih edebilirsiniz.
Yaz geliyor yüzünüz güneşle daha çok maruz kalacağı için bir koyu tonu olan C2.5 rengine de bakabilirsiniz.
💞 Sevgilerimle!
Havva GÜLŞEN
Merhaba, kullanılan sabundan dolayı kızarmış ve günlerdir geçmeyen kızarıklık için bir öneriniz var mı