Güzellik & Bakım Çekici birisi hangi özelliklere sahip olmalıdır? __cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadınlarda kıvrımlı bir vücut, erkekler de uzun boy olabilir. Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Çekici birisi hangi özelliklere sahip olmalıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
özgürce14 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 90% +1 yıl Güzel olmalı, alımlı olmalı, kendine özgüveni olmalı, hafif dominant olmalı ve öyle her önüne gelenle sohbeti olmamalı, seçici olmalı 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aha bele 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uzun boy seviyorlar. Kürek kemiği ile tatlılığı kıvrımlarını tamamlıyor. 1 0 Yorumla
34Istanbulsevdalisi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ZayıfAskılı atletli veya crop topluKot şortluTürbansızBoyalı saçlıBol makyajlı 1 0 Yorumla
BulMerveyi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl vücudum ince bel kıvrımlı 1 1 Yorumla __cmre +1 yıl Ne güzel Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kütüğü ukrayna ya da rusya olmalıdır öncelikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel olmalı, alımlı olmalı, kendine özgüveni olmalı, hafif dominant olmalı ve öyle her önüne gelenle sohbeti olmamalı, seçici olmalı
Uzun boy seviyorlar. Kürek kemiği ile tatlılığı kıvrımlarını tamamlıyor.
Zayıf
Askılı atletli veya crop toplu
Kot şortlu
Türbansız
Boyalı saçlı
Bol makyajlı
vücudum ince bel kıvrımlı
Ne güzel
kütüğü ukrayna ya da rusya olmalıdır öncelikle
Göz
Fizik
Huy