Güzellik & Bakım Kaç günde bir yıkanırsınız 💦? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yazın hergün yıkanırım kışın cildim kuru olduğu için 3 günde bir yıkanıyorum çok mu sizce 3 gün? Güncellemeler+1 yıl özeniyorum hepinize 😂 Kaç günde bir yıkanırsınız 💦? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Her gün duş alırım benim de cildim kuru olduğu için kış aylarında baya kuruyo zorluyo beni 2 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sürekli evdeysen normsl. Kışın terlemiyosundur. Yine de 2 güne düşürmeni tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değil aslında. Ben de kışın 2 ya da 3 gün arayla yıkanıyorum. Kendini kirli veya yorgun hissettiğimde de yıkanırım. Yazları her gün yıkanırım. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. Ben en son ne zaman yıkandım hatırlamıyorum. Epey oldu 1 1 Yorumla gokhanncesurr +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Yazın her gün hatta günde 2 kere. Kışın 2 günde bir. 0 0 Yorumla
Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Her gün yıkanıyorum spor yapıyorum sıcak suyu da sevdiğim için 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. 3 gün hayatta duramam :)her akşam işten dönünce duş alırım :) 0 0 Yorumla
AşkDeğildeNe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sabah işe gitmeden, akşam işten dönünce 1 0 Yorumla
Werewolf1903 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yaz kış farketmiyor her gün yıkanıyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğdum ebe yıkadı , ölecem imam yıkayacak. 1 0 Yorumla
Sinemsltn Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl 2 güne bir mutlaka yıkanırım yazın ise her gün. 0 0 Yorumla
1patatesliyumurta Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Her gün. saçlarım çok yağlanıyor :( 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. yaz kış farketmez, her gün 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 808 cevap paylaştı. Hergün 1 0 Yorumla
sosaalvarez Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Günde diyebilirim en azından duş ayilmak için 1 1 Yorumla sosaalvarez +1 yıl Bir sorum var Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. 2 günde 1 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. doğarken ebe yıkamış işte o yeter😂😂 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Hergün yıkanırım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Her sabah
Her gün duş alırım benim de cildim kuru olduğu için kış aylarında baya kuruyo zorluyo beni
Sürekli evdeysen normsl. Kışın terlemiyosundur. Yine de 2 güne düşürmeni tavsiye ederim
Değil aslında. Ben de kışın 2 ya da 3 gün arayla yıkanıyorum. Kendini kirli veya yorgun hissettiğimde de yıkanırım. Yazları her gün yıkanırım.
Ben en son ne zaman yıkandım hatırlamıyorum. Epey oldu
Nasıl yani
Yazın her gün hatta günde 2 kere. Kışın 2 günde bir.
Her gün yıkanıyorum spor yapıyorum sıcak suyu da sevdiğim için
3 gün hayatta duramam :)
her akşam işten dönünce duş alırım :)
Kışın 2 günde bir temizlenirim
Sabah işe gitmeden, akşam işten dönünce
Yaz kış farketmiyor her gün yıkanıyorum
Doğdum ebe yıkadı , ölecem imam yıkayacak.
Her gün veya iki gün de bir
Her gün hiç aksatmadan
1 günde 1 yıkanıyorum
2 güne bir mutlaka yıkanırım yazın ise her gün.
İki günde bir yazın her gün
Her gün. saçlarım çok yağlanıyor :(
Normal 2 günde 1 de iyi olur seçim sizin
Ortalamam 2 gün de bir
3 günde bir. Yazın günde 2-3 oluyo
yaz kış farketmez, her gün
genelde her gün en fazla 3 gün
Her gün duş almazsam rahat edemem
Her gün yıkanırım
Hergün
en fazla iki
Günlük sabah akşam...