Hadi kaş ayrı bir olay kaşı hiç almayanlar da var ama bir bıyık nasıl dört ayda bir çıkar? Ben sarışınım bende bile her hafta çıkıyor. Sarı sarı güneşte belli oluyor sadece ama var neticede. Ben pürüzsüz olmasını önemsiyorum. Şaşırdım bıyıklı gezmenize.
Tercih meselesi. Bir ara erkekler için neden tüylerimizi alıyoruz furyası çıkmıştı. Bazıları mide bulandırıcı kol altı kıllarını falan paylaşıyordu. Ben şahsen saçma buldum çünkü ben bir erkek için almıyorum. Kendimi iyi hissetmek için alıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani kaş bıyık dediğin her hafta çıkıyor. Haftada 40 tl oha yani. :D
Haftalara gerek yok 4 ay uygun bence
4 ay da bir mi kaş bıyık alıyorsun anlamadım? :D
En son 8 ay falan oldu heralde. 24 yaşındayım evet aldırmadım ne var ki bunda. Değişiklik olsun dedim oda 40 tl imiş
Kaşlarımdan memnunum zaten doğal sarışınımda. Görünmüyor tüy müy
Hadi kaş ayrı bir olay kaşı hiç almayanlar da var ama bir bıyık nasıl dört ayda bir çıkar? Ben sarışınım bende bile her hafta çıkıyor. Sarı sarı güneşte belli oluyor sadece ama var neticede. Ben pürüzsüz olmasını önemsiyorum. Şaşırdım bıyıklı gezmenize.
Ohoo işi pürüzsüzlüğe vurursan iş çok zor. Hangi erkek 0 pürüzsüx geziyor ki? Bıyık denen kısım beni rahatsız etmiyorsa neden aldırıyım?
Aldırınca madalya mı takacaklar aa pürüzsüz geziyor diye
Tercih meselesi. Bir ara erkekler için neden tüylerimizi alıyoruz furyası çıkmıştı. Bazıları mide bulandırıcı kol altı kıllarını falan paylaşıyordu. Ben şahsen saçma buldum çünkü ben bir erkek için almıyorum. Kendimi iyi hissetmek için alıyorum.
Ama işte ben alınca da almayınca da kendimi iyi hissediyorum
Siz bilirsiniz.
Dün 30 TL verdim bu işleme yani 5 TL olduğu zamanlar da çok uzak değildi
Dimi bende çok şaşırdım
Aynen bütün maaş kuaförlere gidiyor
Yok ben vermem kuaföre o kadar. Dursun kendi halinde
40₺ mi hey masallah. Bacaklarimi 30’a aldiriyorum ben o ne oyle
Kendin al bence bedavaya jdkd çok pahalı ufacık şey için
kızlr genelde kendileri alıo sen neden gittin kuaföre nedir bu amaç?
Daha düzgün alınması
ordamısın
benden çok mu bıyıkların.. :)
Yoo aldırmıyorumki bu 2. Oldu
Kuzum enflasyon denen bişi var. : )
Alt tarafı 2 tüy yani. Bir koca kalıp ağda bile 20 tl. Hoş kaşta iple alınıyor😂 ip daha ucuzdur
Sen estetik merkezi aç, aplam ben gelicem wallahi söz. Yaz burdan adresini. Her türlü kabulüm : )
Ben veteriner hekimim😇 klinik açarsam ve evcil hayvanınız varsa beklerim
Ben sarhoşken hayvanlığı kabul ediyorum. 🤣
Yaz ilk randevuyu.
Nasıl sakinleştireceksin bakalım... Dünyaya olan hıncımı... : )
Şarhoş insanlar ile işimiz yok👀 güle güle👋
🤣
Sağlık olsun.
Başka seansa : )
Benim kuaförde 30 , ama cevrede çoğu 40 a alıyor
Sadece kaş mı? 😲
20lira burada