Herkesin her anını bilemiyoruz ve dünyanın binbir türlü hali var. Her gün bakımını aksatmayan birinin seninle tanıştığı gün aksatmış olabilmesi gayet olağan bunu tutup açıklamak zorunda da değil insan kimseye, bu açıdan bakımsız kuaför mü olur ya söylemi önyargıya girer bence. İnsanız , insanlar, insan.
hocanın dediğini yap yaptığını yapma tarafından olaya bakarız o halde 😅 güzellik tüyosu vereni bi dinlerim her türlü ne diyo diye ya. Sonuçta o da her gün bu işin içinde olduğundan elbet yanlış saatin bile doğruyu gösterdiği bir saat dilimi olur 😜
Bu konuda ilginç bir takıntım var zaten. Sadece bunu ben böyle düşünüyorum sanıyordum ama soru olarak sorulunca ve görüşleri okuyunca tek olmadığıma sevindim açıkçası. Gittiğim kuaförün bakımlı ve güzel olması benim oraya gitme daimiliğimi etkiliyor. Sonraki aşama ise verilen hizmet ve nasıl ağırladığı oluyor. Çok sık değiştirirdim önceleri kuaförümü ama bu son gittiğim yeri çok beğeniyorum. Uzak olmasını sorun bile etmiyorum hatta.
Olabilir. Benzer bir video vardı internette. Kadın en düşük puan almış olan kuaförü denemeye gidiyordu, rezalet saatler geçirdi, müşteri hizmeti bakımından ancak kadının işçiliği o kadar iyiydi ki kadın maddi manevi hayran kaldı. Milleti fiziğiyle yargılamak görüntüden başka bok bilmeyen şekilci yeni nesile kaldı. Millet işe alım için beyin arasa %99'unuz işsiz kalır.
terzi kendi söküğünü dikemezmiş. benim berberde dışarıda görsen sadaka verirsin. ama adamın önüne hacı murat olarak oturuyorsun , ferrari olarak kalkıyorsun. işine ve ekipman temizliğine bakarım, gerisi önemli değil
Çok denk geldim hahahaha Kadın, müsterisinin saçı bakımlı olmasına rağmen bakımsız ve çok kırık var dediğinde şok oldum. Ve kendi saçı çingene gibi kabus gibi ayy Saçları açıcı renginde yanmış yalpana yalpana. Tabii ki almam ciddiye Ama genellikle bu tarz kuaförler mahalle kouförler oluyor 😆
Bazı tipler de var böyle bakımsız-bakımlı gibi görünüyor. Hiç bir doğallığı yok. Zaten öyle bir yerde çalışanlara kadar yansır bu bakımsızlık ve düzensizlik.
Olabilir, insan mesleğini kendinde uygulayacak diye bir şart yokki. Kendini ameliyat edebilen bir doktor gösterin bana, bende size hak vereyim. Benim berberim kel. Ama işinde çok iyi.
İyi bir futbolcu olup, kötü teknik direktör olanda var.. Kötü futbolcu olup, iyi teknik direktör olanda var. Tavsiyeleri kafama yatarsa dikkatle dinlerim tabii.
yani benim berberin kafada saç yok bana şunu kullan bunu kullan diyor adam o değil 10 numara saç kesip tavsiye veriyor kullan dediği şeyleri kullandıktan sonra saçlarım sapa sağlam oldu.. kendisine bakmaması ayrı bir konu insanın birtakım sıkıntıları olabilir belki baka baka bıkmıştır artık :D
Kesinlikle ciddiye alırım neden sen bir Ressam resmi kötü çizdi diye o filmi izleyip sonunu merak etmiyor musun belki de sorun kötü çizmesi de değil sırrını orada dir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biliyor ama yapmıyor olabilir. Yapmak zorunda değl umrunda değil demek ki