Arkadaşlar standartlara uyan biri olduğmu düşünmüyorum Ama bu düşüncemi elimden geldiği kadar insanlara belli etmiyorum
Sizce çirkin olduğmu düşünmem aptallık mı oluyor?
Sizce çirkin olduğmu düşünmem aptallık mı oluyor?
Aslında kimse çirkin değil biliyor musun çirkinlik denen şey sadece bakımsızlıktan ibaret Yani aslında herkes farklı farklı şehirlere sahip Allah herkese farklı farklı özellikler vermiş kimsenin mesela gözleri çok güzel kimsenin burnu kimisinin bazı önemli olan tek şey makyaj yapıp temiz olup makyajdan ziyade aslında bakım yapıp bunları ortaya atmak
Öyle düşünmemelisin, çünkü çirkinlerin şansı daha çok olur, bir çok güzel tanıdım bir çoğu evde kalmış ve evlenemiyorlar, ama sen en kısa zamanda evlenirsin emin ol, çünkü erkeklerin bir çoğu güzeli pek tercih etmez, bu düşünce şundan ibaret, "güzele herkes bakar, ama çirkine yalnızca sahibi bakar".
Cevap
11Cevap
Senin suçun değil. Toplum ve toplumun medyası sana onlara uygun olmadığını ve onlar gibi değilsen güzel olmadığını gözüne sokuyo. Kendini çok kaptırma knk o zaman aptwllaşırsın
Tipine takılp hayatı kaçırman aptallık olur ama diğer taraftan kendini bilip giyimini kuşamını hatta saç stilini dahi buna göre yaparsan senin için iyi olur
Aptallık değil fakat herkesin ayrı bir güzelliği vardır bu kadın erkek fark etmeksizin.
Ve güzellik göreceli bir kavramdır unutma asla.
Evet zaman kaybı kendini tanı emin ol güzel olduğunu hissettiren bir şey vardır
Düşüncen yanlış herkes birbirine benzemek zorunda değil eminim güzelsindir
Bende yıllarca aynalara küs yaşadım. Ergenliğimdeki sorunlardan sanırım. Sonra hobilerle sporla kültürel faaliyetlerle kendimi topladım. Bir baktımki hiç te sevimsiz biri değilmişim. Sadece tipine odaklanma bence
önemli olan senin görüşün değil düğer insanların görüşü sonuçta seni görücek olan onlar sana güzel olduğunu söylüyorlarsa boş ver
Söylemiyor hiç kimse
güzelliğinden utanıp söylenmeye çekiniyor olabilirler
Bence bu sitedeki çok kızdan güzelsin ama çirkinmiş gibi yapıyorsun hayır aptallık değil
çırkın kız yok bakımlı ve bakımsız var
Eved aptallık cnmm eminim guselsindir
Kendini sev bunları düşünme
Neye göre kime göre cirkin?
daha önce seni beğenen oldu mu
Hayır
Gez ban sin degrsiz kz ba n 😃
Zeka varsa her türlü güzelsin
Yanlış düşünüyorsun
Bu sorunu aşman çok kolay
Görelim
Hayir realizm.