Evet mesela daha nem veren ürünleri kışın ya da kısmen daha soğuk havalarda tercih ediyorum cilt kuruluğuna önlem olarak yazın ise cildimin nem ihtiyacının yanında daha kurutmaya meyilli bakımlar yapıyorum diyebiliriz. Örneğin kil maskesi gibi ürünleri daha çok yazın kullanıyorum kışın ihtiyaç duymuyorum.
Tabii ki de gösteriyor mesela kışın yaptığım şey ile yazın yaptığım şey aynı değil kışın soğuklardan kendimi korumam gerekiyor mesela benim kışın var ya vücuduma sürdüğüm vazelin hiç kimse yani bir hayatı boyunca kullanmıyordur çünkü vazelin soğukdan koruyabilecek potansiyele sahip olan tek şey yazın da mesela sürekli nemlendirici kullanıyorum kurumasın cildim diye🤨😂
Öyle bir rutinim yok ya. Sadece nemlendirici krem. Onu da yaz kış sürüyorum zaten. Cildim hassas olmasa çok güzel maskeler yapacağım ama maalesef ne kullansam kaşıntı ve kızarıklık yapıyor. Aldığıma denediğime pişman oluyorum. Saldım artık ben de. Bioderma Sensibio ile makyajımı temizliyorum bir de o kadar.
Cilt bakımı yapmıyorum 😃 Çok şükürler olsun iyi bir cilde sahibim. yazın dikkat ediyorum sadece, beyaz olduğum için kızarıyorum, alerjim var. Balon balığı gibi şişiyorum yoksa
Cilt bakım rutinimde hiçbir işlem yok. Sadece düzenli olarak kullandığım bir doğal sabun var. Cildimde bir problem yok. Uğraştıkça daha çok sorun oluyor benim açımdan. Su ve sabun cildime en iyi gelen şeyler. Yaz kış aklıma geldikçe o sabunu kullanırım o kadar.