ᐛ ᐛ ᐛ

Abartmayın lütfen. Acıyın cildinize ve bedeninize. Arada dinlenin ve dinlendirin kendinizi. Bırakın doğal kalsın biraz. Kadın doğal haliyle de çok güzeldir. Tebessüm edip cilveli samimi olsun yeter. 🌸😎
Yani insan kendini nasıl hissediyorsa öyle olmalı bazı günler çok üst üste makyaj yapıyorum sonra canim istemiyor mesela herkes farklıdır ama hep derim bakımsız pasaklı olacağına bakımlı olsun.
Cevap
34Cevap
Ya neden takıntı olsun, tabiki hergün fondöten, pudrayla cilde eziyet edilmez, ama bi sabah kalkarsın, elini yüzünü yıkarsın, ayna karşısına geçip kremlerini sürüp, bi kalem bi rujdan ne zarar gelirki, öyle olsa benim cildim mayın tarlasına dönmüştü, lakin , bir sivilcem dahi cıkmamıstır...
Olabilir bence ya da süslenmeyi seven bir insandır sadece.
Sadece takıntısı vardır diye düşünmem. Kendisini güzel görmek hoşuna gidiyor ola bilir. Ki bu da doğal bişey insan kendini tabiki güzel görmek ister. Ama ben günlük evde pijamalarımla gezmeyi daha çok severim makyajı birak😄kınayan olmasa hiç çıkarmam ya bu nasıl rahatlikkk😻🤸♀️
Normalde makyaj yapan biri değilim ama bazen eşime güzel görünmek için evde makyaj yapıyorum bence bunun takıntıyla ilgisi yok o yüzden işe giderken makyaj yapmak gelmiyo içimden
Helal sana
#SelamGençlik
Esas evde eğlenmek gerek! Bakım yapmanın haricinde, eğlenmek için ideal ortam evdir. Günlük işleri hızla halledip süslenmeye vakit yaratmak süper olur.. #TubaSueda
Takintili degildir. Arada bende yaparım moral olsun die..
Moral olsun diye mi tek sebebi bumu
Kaldimi senin gibi kadinlar ya
Kendin icin olmasi guzel ama moral icin demen garip gelmişti 😊
@31Kissoflife07 neyse ben aradan cikayimm 😊
@Erkeklerdeesorsun yok ben ciddiydim helal olsun bu arkadaşa. İyi sohbetler
Yok haklisin tabi ki ona bisey demedim bende spor yapmak yanlız kalip muzik dinlemek iyi geliyor hatta huzur veriyor bazen 😊 Demek istedigim moral olsun diye yaparim dedin ya ben soyle hayal ettim uzgun bi kadın ruj sürüyor 😊
Sende kendini oyle hayal ettin mi😊
Sana yazamıyorum burayi isgal ettik sen yazsana 😊
Ben teşekkür ederim😊
Değildir bu insanın kendini sevdiğinin ve değer verdiğinin göstergesidir tabi abartılmaması en güzeli olacaktır xD
tamam bakım güzellik iyi güzel hoşta o cilt hiç mi dinlenmeyecek. cildine yazık. bırwk rvde barı nefes alsın bi toparlansın...
Yani bunun cevabını net bir şekilde vermek doğru olmaz kişilerin yaşadığı psikolojik duruma göre değişiklik gösterir
Boş bir kadındır bence... Parasını sadece makyaja, yemeğe, içmeye harcayan kadındır. Savurgandir. Hesap kitap bilmez. On yargı mod on. Bye
Waow
Takıntılı değildir. Kendini seviyordur, bakımlı olmayı seviyordur. Yaşam enerjisi yüksektir. Ben böyle düşünüyorum
Benim bı arkadaş vardı bubtakinti yüzünden yüzünü mahvetti.. neymiş bakımlı olmamış.. bakim için makyaj sartmi ile
O kadının yaşam enerjisine hayranım onlar revaçta ben hiç onlardan olmadım evde kaldım tebrik ediyorum
🤣 🤣 🤣 🤣
Bakımlı olmayı seviyor güzel görüünmeyi seviyor diye düşünürüm. Ama cildine de zarar veriyor bi yandan
Abartmaya gerek yok cilt mahvolur cildin dinlenmesi gerekir🤗
Takıntı değildir bu kendi için yaptığının göstergesidir belki o şekilde iyi hissediyor
Takıntılı demeyelim de daha çok hayatı fazla seviyor diyelim 😊
Hayır takıntılı degil öz güveni yüksek ve kendisine sayfası olan bayandır
Canı sıkılıyor olabilir ya da foto çekinmek istemiştir
Güzel kız makyaj yapmaz özgüveni yoktur belkide ama evde makyaj yapanda ne bilim
Sevmem doğal güzellikten yanayım geçici güzellik güzellik değildir
Kendini böyle iyi ve güzel hissediyorsa yapsın. Takıntı denemez.
Bakımlı olmak iyidir. Pijama ile bile olsan bakımlı iyi görünebilirsin ben de severim öyle olmayı
Kendiyle zaman harcamayı seven birisidir. Altında psikolojik bir bunalım yoksa gayet iyi bir şey.
Sevgilimle aynı evde yaşadığımız için bazen yapıyorum takıntı değil değişiklik olsun diye
Takıntı değil özgüvensizlik bu kendini makyajsız halini yani doğal güzelliğini beğenmediğin için sürekli makyaj yapmak istiyorsun ✔✅
Olması gereken o zaten kadın erkeğine suslenmeli ama tam tersi yasaniyo ayrı konu..
Kendini iyi hissetmek için yapılabilir bnce gayet güzel bişey bnde yapiorum bazen
gelinlere evde giymeleri için neden topuklu terlik alınır mesela
Bence kendisini beğenmiyor makjaz yaparak kendini kandırmaktan başka bir şey yapmıyor ve bu onun için güzel dursa da karşı tarafta olumsuz etki bırakır bence
Hayır bence kendisi için yaptığı için aksine daha güzel
normal makyajsa hayir bakimlidir ki olmasi gerekende budur
Hayır ya aslında kendim için yaptığımı daha çok hissettiriyor bu yüzden evde de yaptığım oluyo.
Bir kadın kocası icin suslemelı baskaları gorsun diye zira günahtır ve zinadır
mutludur kendini ve kocasini seviyodurm hiljendir sexidir ozeldir. aşk kadinidir
Cildi zarar görür diye düşünürüm. 😂
Bunun takintilikla alakası yok ki🐣
Abartılı bir makyajı yoksa bakımlı kadındır
Kendini öyle mutlu hissediyordur
takıntı ne alaka ya kendisini öyle beğeniyordur
Hayatı bu kadar sevemedim..
Kişinin kendi tercihi ben rahatlıktan yanayım.
Bilemedim bunun cevabını
Hayatı seviyordur valla
Hayır kendini seviyordur.
Takıntılı değil prensip sahibidir bence.
evet hanımefendi bu obsesyondur
Bence evet her şeyin bir sınırı vardır
Bakıma fazla düşkündür
Bakımlı olmak güzeldir
Kendısıne bırsey ıspatlama derdındedır
Hayır bakımlı kadındır
Hayır kendine bakıyordur
Keşke benim hatun da öyle yapsa
Kadın dediğin süslenecek ne var bunda
Canı çok sıkılıyordur
takıntılı değil süslü kadındır
Bakımlı olmayı ve süslenmeyi seviyodur