Güzellik & Bakım Arkadaşlar duşta iken önce nereden başlıyorsunuz yıkamaya? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani önce saçlar mı yoksa vücut mu? Güncellemeler+1 yıl Hangi türlü daha doğru daha temiz olur. Ben saçları en son yıkıyorum ama yağlı saç yine akıyo vücuda... Sanırım önce saç 👍 Arkadaşlar duşta iken önce nereden başlıyorsunuz yıkamaya? Cevapla Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl neden bilmiyorum ama önce vücudumu sonra saçlarımı 😀 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. genelde seksten sonra duşa girdiğim için vücut diyorum. 0 0 Yorumla
ekspektopatronus934 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Önce kol altı ve genital bölge jilete vurulur, ardından saç, sonra tüm vücut yıkanır 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Neresi denk gelirse 0 0 Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Baştan aşağıya doğru, bı kese atan olsa😀😀😀🧼🧼 0 1 Yorumla Attax +1 yıl Çok sıcak su ile yıkanırsan yağlı olur ılık suyla yıkan Yorumla
Nietzschenededi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 745 cevap paylaştı. Komedi ya 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi? Yorumla Nietzschenededi +1 yıl Gülesime gitti bilmiyorum afedersin:) Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Önce saçtır 0 1 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Güncellemeyi görünce yazık yıkanmayı yeni öğreniyor dedim 🤣 Yorumla
onurcan_06 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl neden bilmiyorum ama önce vücudumu sonra saçlarımı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
neden bilmiyorum ama önce vücudumu sonra saçlarımı 😀
genelde seksten sonra duşa girdiğim için vücut diyorum.
Herzaman yukarıdan aşağıya doğru başlanır her iş 😃
Önce kol altı ve genital bölge jilete vurulur, ardından saç, sonra tüm vücut yıkanır
Neresi denk gelirse
Baştan aşağıya doğru, bı kese atan olsa😀😀😀🧼🧼
Çok sıcak su ile yıkanırsan yağlı olur ılık suyla yıkan
İlk etek sonra vucud sonra saç tekardan vucud
Komedi ya 😂
Nesi?
Gülesime gitti bilmiyorum afedersin:)
Önce saçtır
Güncellemeyi görünce yazık yıkanmayı yeni öğreniyor dedim 🤣
neden bilmiyorum ama önce vücudumu sonra saçlarımı
Vücud ilk saç en son
Saç.