Bunun karakterinizle bağlantısı olduğunu biliyor muydunuz? Bana biraz değişik geldi ama birde siz bakın detayları aşağıya bıraktım.👇
- Önce göğüs bölgesini yıkıyorsanız, Muhtemelen oldukça özgüvenli ve kendi ile barışık birisiniz.
- İlk önce yüzünüzü yıkıyorsanız... Eğer duşta önce yüzünüz ile başlıyorsanız, 5 duyunuza da hitap etmeyi seviyorsunuz demektir.
- Önce koltuk altlarınızı yıkıyorsanız. Önce koltuk altlarını yıkayan insanlar oldukça güvenilir ve çalışkan olurlar. Bulunduğu arkadaş ve iş çevresinde popülerdirler.
- Önce bacaklarınız yıkıyorsanız. Eğer önce ayaklarınız ile ilgileniyorsanız, mütevazı ve ayakları yere basan biri olmanız muhtemeldir
- Önce saçlarınızı yıkıyorsanız. Siz disiplin ve düzeni seven birisinizdir. Vücudun en üst kısmı genellikle gücü simgeler
- Önce genital bölgenizi yıkıyorsanız. Önce özel bölgenizi yıkıyorsanız, içe dönük ve utangaç biri olabilirsiniz.

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben pek dikkat etmiyorum ama ilk önce saçlarımı yıkarım.. saçlarımı yıkadıktan sonra da vücudumu yıkarım duş jeli ile birlikte.
Önce yüz, sonra saçlar. Saçları kremleyip komple vücut. Sonra saç kremiyle birlikte komple durulanma
5 duyuma da hitap ediyormuşum hmm
Maşallah sana 🧡
😌💜
Bu saçmalıktan başka bir şey degil saçmalamak icin saçmalamışlar sadece ilk önce başımdan baslarim sac kulak yüz sonra lif ile boyundan baslarim yikamaya
Önce yüzden başlarım sonra aşağıya doğru giderim 😊
Önce saçlarınızı yıkıyorsanız. Siz disiplin ve düzeni seven birisinizdir. Vücudun en üst kısmı genellikle gücü simgeler
İlginç. :)
Önce saçlarınızı yıkıyorsanız. Siz disiplin ve düzeni seven birisinizdir. Vücudun en üst kısmı genellikle gücü simgeler
İlk önce sade suyla maydanoz sular gibi baştan başlayıp ayak tırnak uçlarına kadar bütün vücudu ıslatıyorum
Kafama 2 tas su döker şampuan ile yıkamaya başlarım daha sonra lifle her yerimi sabunladıktan sonra durulanırım misss
İlk önce saçlarımı yıkıyorum da bunları da ilk defa duyuyorum ilginçmiş
Yani çoğu kişi saçlarından başlıyordur bence. Ben de saçlarımdan başlarım
hiç farketmiyorum ki. ne amaçla girdiysem duşa onu yapıp çıkarım
Saçlarımdan başlarım her zaman.. Bir süre kalırım duşun altında, su iyice vücudumun her yerine ulaşsın diye..
@d_ , Bu soruya senin cevabını mereak ettim ben :) Ben tepeden direkt üzerime salarım suyu :P
Önce afiş aramdan sonra karnimdan sonra popomdan kollarımdan ve bacaklarımdan en son kafamdan
Gogus kesinlikle 😃 Yani duş fıskıyesi zaten yukarida ilk göğüse düşüyor.😂
Göğüs bölgemi önce yıkıyorum bazen saçlarımdan başlıyorum.
Bilmiyordum evet göğüs bölgesi.
Önce göğüs bölgesini yıkıyorsanız, Muhtemelen oldukça özgüvenli ve kendi ile barışık birisiniz.
Bende yukardan asagi basliyor :D asagidan yukari gidersem duş uzuyor :D
Önce saçlarımdan başlarım
Saçlarımı yıkarım sonra vücudumu.
İlk önce saçlarımı yıkarım.
Önce başımdan başlarım her zaman
Önce kafamı yıkarım her zaman
bencede önce yüz sonra saçlar
Önce saçlarımdan başlarım
Önce göğüslerden başlarım. Evet tutuyor.
Vay be çoğu kız saçtan başlıyormuş ilginç. Gerçi saçlar çok uzunsa zaten omuza, boyuna, göğüslere, sırta vs değer. Hatta abartılı uzunsa kalçaya değer.
Öncelik sırasına göre gidiyorum
O güzel saçlarımdan :D
Hiç dikkat etmedim ya
Saçlardan başlarım.
Sen nerden başlıyorsun merak ettim🫣
Önce saçlarımdan başlarım.
Saçlar
Saçlardan başlarım
Ilk sactan basliyorum ben
Saç genital bölge ve vücut sıralamam bu
Saçlarımdan başlıyorum
Başımdan başlarım kesinlikle