💅💅💅

Sarartıyor ve kırılma yapıyor. Bir ara sıkıntıdan sürekli oje sürüyordum sonra tırnaklarıma zarar verince ara verdim uzun bir süre.
Selam gadası 🙃
İlla ki olumsuz etkiler bırakır. Çünkü sonuçta kimyasal içerikli ürün tercih ediliyor.
Cevap
10Cevap
#SelamGençlik
Oje sürmeye başladıktan sonra tam olarak oje firması sahiplerinin hedeflediği gibi ojesiz olmayan bir hâl alır tırnaklar. Oje sürmek başlı başına zararlı bir eylemdir. Hem de sadece tırnaklara değil, tüm vücuda, hayata, vakite, herşeye. Bağımlılık yapması da cabası.. #TubaSueda
Belli bir süre sonra ojeyi sürmek tırnakları zaten kötü etkiliyor yıpratıyor ve sürekli olarak aseton ile tırnakların üstünü silmek belli bir yerden sonra tırnak yapısını bozuyor hatta şöyle bir şey var tırnaklar da mesela bir sarılık oluşuyor daha sonra ne kadar Silersen sil kendi rengine geri gelmiyor o yüzden ben pek yani oje sürmeyi tavsiye etmiyorum özellikle zaten mat renkler yapıyor bu sarılık olayını
İçeriğinde bulunan formaldehit, fitalat gibi maddeler sinir sistemini kötü etkiliyor maalesef. Ayrıca endokrin sistemine de zarar verdiği için vücutta toksitlenme yapıyor. Üreme sistemine de zarar verdiği söyleniyor ama buna rağmen yine de kullanıyorum, çünkü çok seviyorum ühüüü 😭
şöyle söyleyeyim çok sık kırmızı veya bordo oje sürdüğümde oksijen teması alamadığı için tırnaklarım sararıyor bir süre sürmeyip beklediğimde ana rengi olan pembeye dönüyor
Ben oje sürünce tırnaklarım ısınıyor sanki parmaklarımın hava deliklerini tıkamışım gibi rahatsız oluyorum neden acaba ya..
Çok nadir bende kullanıyorum bazısının yapısı çok ağır gerçekten hava almıyor gibi hissediyorum.
Yok koruyucu ve besleyici yağlar var, uygularız sorun yok :D
Hiç anlamam ama bakımlı elli kadınlara ve ojeli ellere ve manikürlü parmaklara hayranım.
Öyle bir giriş yapmışsın ki ben de sandım ki sorunun altına bilgilendirme yapacaksın. Daha bize soruyor o da
Açıklama kısmının giriş kısmını öyle düşündüm. Merakla okudum ama bilgilendirme yokmuş. Ki bu soruyu soruyorsan bi zahmet açıklasaydın, biz de bilgilenseydik
Öyle olsun fenomen!
Kullanmadım bilmiyorum ama sonuçta kimyasal bir ürün zararı vardır diye mantık yürütebilirim ancak :D
Aslında birçok kimyasal madde olduğu için belli bir zaman sonra zarar verebileceğini düşünüyorum
Tırnaklar zaman zaman dinlendirilmeli saglikli olabilir ama hava almadiklari icin sararabilirler.
Oje ve aseton tırnak yapısını etkiler diye düşünüyorum. Buda zararlı olabilir
Güzel tırnaklara sahıp kadınların ellerınde oje gercekten muazzam duruyor
Tırnakları inceltiyor ve sarartıyor
Oje suren bir kadın kocasıyla birlikte olub sonra dusda canebet kusulu alırsa niyeti kabul olmaz
Besleyici özelliği yoksa yıpratır
Ben surkeli sürüyorum sık sık sarartiyor
Sık sık sürüyorum. Umarım bi zararini görmem
oje ile ne işimiz olur :D
Evet havasizliktan sararir.
kötü etkiler
Foto size aitse elleriniz muhteşem güzel 😍😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?