Gençler s2kko bi burnum var. Aşırı kalın ve uzun. Kemer yok fakat kalın burun. Ucu top gibi. Buna nasıl bi estetik olur? Veya kendim inceltebiliyomuyum bunu?
Tabiki ben dün öğleyin. cafede abimin kız arkadaşıyla oturdum. Sordum burnun estetik mi diye evet dedi kaça yaptırdın dedim 1000 TL dedi. Çok ucuz devlette özelde devletle bağlantılı hastane değil bilgine yaparlar sen KBB gireceksin
Bence takıntı yapıyorsun. Ben kepçe kulaklıyım mesela sana uzun saçlı, kulaklarım görünmeyen fotoğrafımı atsam sonra da kısa saçlı kulaklarım görünen fotoğrafları atsam sen ikisini de normal görürsün. Ama bana sorsan saç kısayken kulaklar kötü duruyor derim. Yani önceden öyle derdim. Seninki de bu misal
Ben de zamanında kepçe kulak ameliyatı olmayı kafaya koymuştum o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Belki de zamanla benim gibi o halinle sevmeye başlarsın kendini. Olmazsa da nasıl mutlu olacaksan öyle yap tabi ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saçmalama istersen. Bu burnu ellersen çarpılırsın djejjje
niye lan o kadar cok kotu mu aw
Hayır delirme çok güzel düzgün burnun var
Oğlum nesi var lan güzel gayet burnun devlette 1bin TL estetik dene mi kızın biriyle konuştum bugün yaptırmış cafede oturduk. İyi olmuş
Kanka yemin ederim böyle değil, fotografi kirptigim icin boyle gorunmus
Sen fakülteye git yaptır 1bin tl
Ciddimisin? 1000tlye gercekten yaparlar mi ki?
bir de her yerde ayni degildir, ben izmitte yasiyorum. Acaba varmidir ki
Tabiki ben dün öğleyin. cafede abimin kız arkadaşıyla oturdum. Sordum burnun estetik mi diye evet dedi kaça yaptırdın dedim 1000 TL dedi. Çok ucuz devlette özelde devletle bağlantılı hastane değil bilgine yaparlar sen KBB gireceksin
plastik cerrahi diye biliyordum, kbb miymis
Her ikisi de müdahale ediyor
Olm bunun nesi kotu manyak mısın sen ya
Kardeş fotoda iyi gorunmus😂
Estetik olursan seni keserim
Kanka ben anlamadım ki, fotoya baktim ben de sasirdim. Fotoda farkli gorunmus ya. Boyle deilkiii
Allah seni napmasın nxkx
Kanka soruyu tekrar atıcam, bi bakarmisin. Yeni konulara atiyorum simdi
Zımpara ile yanları al
penseyle de önlerini sıksam olur mu başkan😂
Knk zımparayı dene hatta berbere git yanları al üstü kalsın de o anlar
Heee o zaman tamam yaa. Öyle desene xd
Ağa baktın ki yanlış zımparalamış lehimle tuttururuz
Sjşjösşjöseşös
QMFWJKGİQKFKWF Ulan Allah seni nitmesin
MJEZYÖSELÖYVSÖ
Normal, hatta güzel bir burnun var
🤣 Dostum fotografi kirptigimdan oyle gorunmus. Tam yuzumu cekip atsam anlarsın. Ama atamıyorum :(
Bence takıntı yapıyorsun. Ben kepçe kulaklıyım mesela sana uzun saçlı, kulaklarım görünmeyen fotoğrafımı atsam sonra da kısa saçlı kulaklarım görünen fotoğrafları atsam sen ikisini de normal görürsün. Ama bana sorsan saç kısayken kulaklar kötü duruyor derim. Yani önceden öyle derdim. Seninki de bu misal
Herkes de bi kusur var be kanka. Herkes kendini daha iyi biliyo elbette. Kimse baskasini anlayamaz
Kusur dediğin şey bedende olsun boş ver. Kaldı ki diğer sorundaki fotoğrafa da baktım kusur falan değil yine de sen bilirsin
Kanka şu fotograflara da bak tekrar yorumla 🤣🤣
Kalın buruna estetik yapımı? ↗
Baktım dediğim fotoğraf işte bu zaten bence gayet güzel burnun var
sen öyle diyorsan öyle olsun be kral 😊 Ama üstteki yorumumu tekrar edeyim.
Ben de zamanında kepçe kulak ameliyatı olmayı kafaya koymuştum o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Belki de zamanla benim gibi o halinle sevmeye başlarsın kendini. Olmazsa da nasıl mutlu olacaksan öyle yap tabi ki
Bakalım her şeyi zaman gosterecek
Burun iyi görünüyor
dostum fotografta kirptigim icin guzel gorunmus, ben de anlamadım şimdi
burnun cok guzel
Burnun kötü değil.
Fotoda güzel görünmüş reis ben de anlamadım
Tamam koçum
eyvallah aslan xd
Eyvallah birader