Güzellik & Bakım Kirpiklerim yok gibi? misliyn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok kararsızım sizce? İpek kirpik Lifting kirpik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kirpiklerim yok gibi? Cevapla Kirpik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FunnySunny Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl İpek kirpik 1 2 Yorumla belizz010 +1 yıl İpek kirpik başlarda çok güzel oluyor ancak dökülmeye başladığında beni çok rahatsız etmişti :( Yorumla misliyn +1 yıl Kendi kirpiklerine zarar verdi mi Yorumla
ozii31 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Doğal olmak kadar güzel bir şey yoktur 0 4 Yorumla misliyn +1 yıl Estetik ameliyatı olmuyorum kirpik masum bence Yorumla ozii31 +1 yıl İnce olmaları daha çekici aslında Yorumla misliyn +1 yıl Herkesin görüşü farklı tabi Yorumla ozii31 +1 yıl Ama bu zamanda moda ince olanı değil mi Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Doğallık iyidir boş ver. 0 6 Yorumla misliyn +1 yıl Çok kalıcı bişey değil zaten sprinter-tosbağa +1 yıl Sen bilin 😊 misliyn +1 yıl Teşekkür ederim yine de sprinter-tosbağa +1 yıl Yardımcı olamadım so sorry 🙂 misliyn +1 yıl Önemli değil sprinter-tosbağa +1 yıl Çok iyi birisi olduğunu düşünüyorum şu an ☺
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl ne gğzel işte bizim varda be oluyor 0 4 Yorumla misliyn +1 yıl Öyle de olmuyor işte Yorumla axish2s +1 yıl yok mu gözlerinin bi fotosu Yorumla misliyn +1 yıl maalesef Yorumla axish2s +1 yıl hayırlısı be :) Yorumla
asilturuncu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kirpik degil kaş önemli 0 1 Yorumla misliyn +1 yıl Kaş yaptırıcak kadar cesaretli değilim üzgünüm Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İpeeek 0 4 Yorumla misliyn +1 yıl Benim de gönlüm ondan yana Yorumla XIARESIX +1 yıl Dimi Yorumla misliyn +1 yıl Aynen Yorumla XIARESIX +1 yıl Bencefee Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Vardır 0 4 Yorumla misliyn +1 yıl Az da olsa evet Yorumla ByToRo +1 yıl Sen öyle güzelsin be boş ver Yorumla misliyn +1 yıl Kalıcı değil zaten hevesim gitsin Yorumla ByToRo +1 yıl Peki nasıl istersen öyle olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İpek kirpik
İpek kirpik başlarda çok güzel oluyor ancak dökülmeye başladığında beni çok rahatsız etmişti :(
Kendi kirpiklerine zarar verdi mi
Doğal olmak kadar güzel bir şey yoktur
Estetik ameliyatı olmuyorum kirpik masum bence
İnce olmaları daha çekici aslında
Herkesin görüşü farklı tabi
Ama bu zamanda moda ince olanı değil mi
Doğallık iyidir boş ver.
Çok kalıcı bişey değil zaten
Sen bilin 😊
Teşekkür ederim yine de
Yardımcı olamadım so sorry 🙂
Önemli değil