+1 yılKendinizi eskiye göre biraz geri vitese almışsınız gibi gözüküyor. Endişe etmeyin diyet yaparak ve spora giderek fiziğinizi daha iyi hale getirebilirsiniz. İlla spor salonuna gitmenize gerek yok düzenli sık şekilde yürüyüş koşu yaparsanız fiziğinizi zaman içerisinde daha iyi bir forma kavuşacaktır. Diyetisyen hekime gidip bir diyet programı ayarlamasını isteyin ve o programa birebir uymaya özem gösterin ihmal etmeyin. Her gün biraz yürüyüş yapın birden kendinize yüklenmeyin zaman içinde yürüyüş süresini arttırmaya başlarsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslinda böyle olmamali, biri birisini zaten seviyorsa onu kareteri icin seviyordur. Tek görünüsüne asik olan bir erkekse zaten basdan kaybetti cünkü görünüs zamanla degisen hep ayni kalmayan ve ilerde eskisi gibi olmayan birseydir. Senin kocan kendisine bakiyor veya dikkat ediyormu? Kendi fizigi seni mutlu ediyormu? Kendisi ideal bir erkegin olmasi gerektigi gibimi? Eger bunlar onda varsa sadece senin saligin acindan diyebilir, mesela "hadi gel biraz spor yapalim ve saligimiza katkimiz olsun, hem sende kendini biraz daha iyi hissedersin, beraber sahlikli birseyler veya hafif birseyler pisirelimmi" gibi cümleler kurabilir. Ama kendisinin kendisinden bile haberi yoksa sende o zaman "sende eskiden daha güzeldin ama artik degilsin" gibi cümle kullan buna tepki gösteriyorsa o zaman ayni duyguyu banada yasattin diyebilirsin. Yani hakki yoksa buna demeye ne yapcagini biliyorsundur zaten. Evlilik tabiki belli bir yerde yariyor insan mutlu oluyor beraber yemege cikiyor vs, normal bazi dönemlerde kilo alinmasi erkekdede oluyor bunlar.
11 Yorumla
+1 yılKendinizde değişik enerjiler ortaya çıkartın. İlişkinizde yeni ilgi alanları ve faaliyetler bulabilirsiniz. Kendi ilgi alanlarını oluşturursanız eşiniz için daha çekici hale gelebilirsiniz.
İlişkilerde eşler veya sevgililer birbirinden uzaklaşıp yakınlaşabilir bu doğanın kanunu. Her ilişkide nefes alma bulunmalıdır.
Eşinizden üzerinize düşmesini beklemeyin, çocuklar ilgi bekler. Bir yetişkin gibi davranın ve duygularınızı eşinize açıkça ifade edin. Onun sizi sevmesini beklemek yerine sevginizi gösterin, sevginizi boğmayarak gösterin yalnız.
Eşinizi eleştirmeyin. Onun ilgisizliğinden şikâyet etmek sizinle ilgilenmesini sağlamak yerine eşinizi sizden uzaklaştırır.
Ona duygularınızdan ve düşüncelerinizden onu suçlamadan sakince bahsedebilirsiniz.
İlişkinizin eskiye dönmesini beklemeyin, ilişkiler hiçbir zaman eskisi gibi olamaz. Çünkü ilişki her zaman ileriye doğru gider. Yeni bir aşamaya geçer. Hala buna rağmen eşiniz ilgisiz davranıyorsa kendinizde suç aramayı bırakın. Bazen ilişkiler biter ne yazık ki.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durum sizi üzer ve ozguveninizi düşürür eğer eskiyle aranızda çok fark yoksa farklı yöntemlerle ile eşinizin düşüncesini degistireeceksiniz ben sosyoloji mezunuyum bu şekilde yüzlerce kişiyle görüştüm inanın bu şekilde kıskanmaniz artacak acaba aldatacak mi ya da beni begenmeyecek mi gibi düşünceler ortaya çıkacak hep mutsuz olacaksınız çözüm ise tamamen sizde sizden başkası duzeltemez siz aynı olsanız da bunun etkisi devam edecek sizde bir kaç yöntem var çözmek için ama. bayagi detay gerekir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de eskiden çok daha çekiciydin ama artık değilsin de nasıl muamele görüyorsa öyle muamele göster
61 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol
- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıyorum gerçekten , sevinip mutlu olacağına neden bu şekilde serzenişte bulunuyor bu erkekler. Öncekine nazaran daha güzel daha etkileyici daha Seksi bir hâle gelmişsin ve bunu görmemesi ne kadar üzücü. Bir bilse sevinçten yerinde duramaz ama işte... kadınlara bakma konusuna gelince, bu durumun senin görünümünle alakası yok. Ah varya, hayaller hayatlar, bir çok kişi böylesi kadını olsun ister. Olanda şikayet eder. Durumuna üzüldüm ama ümidim senin içinde bulunduğun etkileyiciliğin en kısa zamanda farkına varabilmesi.
10 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum ya, nasılsa hepimiz değişime uğrayacağız. O zaman da genç kızlara mı bakacak? Onun ince kadınlara bakma sebebi senin kilo alman değil, onun karakteri öyle. Sen zayıf olsan da bakacak. Adriana Lima bile aldatılmış yani.
Öncelikle kuzum sadece kendin için zayıfla, kendini mutlu hissetmek için zayıfla ♡
Asla bir erkek için zayıflama. Her şeyden önemlisi sağlık. Egzersiz yap, çok su iç, hamur işinden uzak dur, fast Food gitme. Geldiği gibi gider o kilolar canikom25 Yorumla- +1 yıl
Fast Food yeme 🙈
Soran+1 yılAldatılmaya nerden vardın kanal :)) ben 700 kg de olsam aldatmaua hakkı yok
- +1 yıl
Kanal?
Aldatilacaksın demedim ki ben - +1 yıl
Tabiki aldatilmaya hakkın yok. Kimse haketmez bunu
Soran+1 yılboş ver analmadın
Ben de bu erkeklerin kafa yapısını anlamıyorum. Acaba kocan kendine hiç dikkat ediyor mu? Kendisinden haberi var mı, seni fiziğiyle memnun ve mutlu ediyor mu? Evet ediyorsa eğer sana bunu söylemeye hakkı var ve sen de dikkat edersin, etmiyorsa sana hiçbir şey söylemeye hakkı yok.
31 Yorumla- +1 yıl
En iyi yurum seçilmesi gereken bir yorum.👏👏
+1 yılEvlendigin kisinin sevdigin kisinin hayatin akisi iceridinde kilo almasi kilo vermesi hastalanmasi iyi olmasi o bu su her neyse iste... Her haliyle onu ayri sevebiliyor olmali insan. Benim dusuncem bu ben evli oldugum kisiyi dunyanin en guzel kadini gibi gorurum ince belli baska kizlar da umrumda olmaz acikcasi. Bu dedigime zihniyeti bozuk olanlar inanmayacak eminim ama ben buyum. K yuzden esin icin iyi seyler dusunmuyorum.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Kendini salmissin anladığım kadarıyla diyet ve küçük dokunuşlar ile halledersin sen
11 Yorumla
Soran+1 yılO da salmıi
- Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılFiziğim ne olursa olsun bir zamanlar kur yaptığın kalbim aynı. Ona aşıksın sanıyordum kırıyorsun ve üzüyorsun de hani evlilik yeminine ne oldu böyle üzecekmisin hep de üzgün hellokity gibi surat yaparak davran bir süre.
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı iddiaya girin. O kas yapsın sen de kilo ver. Önce fit olan ödülü kazansın. Bunu eğlenceli bir rekabete dönüştürün
40 Yorumla
+1 yılerkekleri ben bile anlayamıyorum herhalde herşeyi o bölge ile düşünüyorlar ben her zaman yanında uyuyacağım bir insan hayal ettim sadece sarılıp uyumak istediğim bir insanı hayal ettim bundan başka hayal edersem de o bölgeyle hayal etmiş olurum ben sadece sakin hayat istedim yani senin durumunda kocana ayı, eşşek, işe yaramaz gibi kelimelere yakışıyor ama senin hayatın sen bilirisin
20 Yorumla
+1 yılOnun gibi oduna kendini begendirmek için zayıflamaya çalışma evlilik her insana yarar kilo aldirir gayet doğal bişey istedigin zaman zayiflarsin o istediği için yapma kendin için yap aldırma onu
10 YorumlaBöyle diyene aynıyla karşılık vermek lazım. ‘Sen de zayıfla’ diyenlere bakma. Güzelliği ince bele atfedenlere de ayrıca sinir oluyorum. İnsanda yetersizlik hissi oluşturan her türlü söylem çirkindir.
10 YorumlaYani bunu en azından kötü bir dille de getirmemiş. Artık seni hiç beğenmiyorum, kilo aldın çok kötü oldu vs diye. Bu şekilde dile getirmesinde de anormal bir durum yok yani. Benim de eşim kilo alsa kendine bakmasa bir söylerim yani.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişil enerji diye bir şey var araştırmanı tavsiye ederim. Kadınlık, güzellik, çekicilik sadece fiziksel faktörler ile sınırlı bir şey değil. Erkeklerin istediği şekilde olmak zorunda değiliz, kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle ol. Fiziğinin daha güzel olması sana müthiş bir özgüven ve mutluluk verir, önce kendin için zayıflamayı dene bence.. Bu arada dişil enerjini de yüksek tutmalısın
00 YorumlaBir insan sevdiğin de kusur aramalı sağlığın için bu atıfta bulunuyorsa eyvallah denir başka onun dışında dile getiriyorsa çok adi bir söylem olur
10 Yorumla
+1 yılSeni sadece fiziğin için seven biriyle evlenmişsin acıdım haline..
20 Yorumla
+1 yılGenelde taraflardan birisi evlilikten sonra kendini salar dikkat etmez , bence seni kırmadan güzelce anlatmış sana. Tabiki kırılmışsındir da daha kolay anlatamazdi diye düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılO kendisi de küçük omuzlu. O da spor yapsın bende genişl omuz seviyorum
- +1 yıl
Eskiden geniş omuzluysa şimdi öyleyse dediğin doğru ama seni baştaki gibi kendine bakan biri olarak istemesi bence yanlış değil
Soran+1 yılBen evlenirken kilolıydum sonra verdim. Sonra yine aldım evlenirken halime bakarsak ben 5 kg daha azım şu an.
- +1 yıl
O zaman siz haklısınız.
+1 yılÖnce kendine baksın ama sen de kendine bakmaya başla hafiften zaten senin de karına olur kilo vermen
12 Yorumla- +1 yıl
Ama dediği şey ayıp cidden öyle denir mi
- +1 yıl
Kral iyi demişsin fjkrncndjdndn
🖕🏻🖕🏻Bir çoğu aynı kendileri kilo alır verir ama kadın hep aynı mumyalanmış kalsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAz yiyin sizde ne var o kadar yiyecek tutun boğazınızı Türk kadınları evlenince balina gibi oluyor anlam veremedim
41 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri ne olıyor? Siz körsünüz sanırım küçük yapılı, küçük omuzlu göbeği almış başını giden türk erkekleri ne oluyor hanımefendi hepsi filinta bir kadınlar kilo salıyor demi
Spor yap bakımlı ol. Kocana güzel görünmek yanında sağlıklı bir yaşam da sürmüş olursun. Kaç kiloydun şu an kaç kilosun
04 Yorumla
Soran+1 yıl58 kg dim şu an 65 kg yim de kocam önce kendine baksın !
Soran+1 yılBoyun 175
+1 yılBen herbalife ile zayıfladım ve herbalife hem kilo verdirir hemde kilonu korur tabi bunun için uzmandan yardım alman lazım kendi başına yapamaz kimse
04 Yorumla
Soran+1 yılZayıflamaktan vazgeötim
- +1 yıl
Eee o ne dedi (günceli okudum)
Soran+1 yılHaklısın dedi
- +1 yıl
Hayırlısı o zaman ne diyim
+1 yılAdama sana kibarca kilo ver demiş işte daha ne desin?
12 Yorumla
Soran+1 yılBende geniş omuzlu erkek istiyorum nasıl derim?
- +1 yıl
Direk söyle spor yap omuzların genişlesin ben öyle seviyorum diye.
- Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılBana da eşim öyle diyordu hamileyken dedim lan si. carken yüzün şekilden şekile giriyor benim içimden can çıkıyor özgüvenli durunca bırakıyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
@senimog 😘😘
Ben anlamıyorum erkekler maymun suratlarıyla kadınların en ince detayına takılıyor cidden artık kendinizi salın bırakın artık onlar biraz insana benzesin
20 YorumlaHepimiz için kaçınılmaz son asla erkekleri tatmin edemiyciz🙄
22 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle olsun.. eşi kiymetlidir insanın bakmayın siz ona. o büyümüş meseleyi.. her şey eşle güzeldir
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 güzel hatun görünce bakışınız hemen kayıyor nolacak o peki
- Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSusması daha mı sana bazı şeylerin işaretini veriyor insan kendi hatasını göremez
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede bende geniş omuzlu kaslı istiyorsum ama olmuyor
- +1 yıl
Bunu söyle eski günlerden olan iyi huylarını nasıldın nasıl oldun gibi
Güzellik & Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Zayıfla ablacım evlendin diye salma, bak kendine bakımını, sporunu yap
010 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri de salıyor.
Soran+1 yılOldu? Ben 800 kg olsam beni aldatamaz onuun gözü kayar bende rahat durmwm sıkıntı yapmw fiziğin bakımın bile cinsiyetçiliğini yapıyorsunuz. Profildeki sensen. Karın seni 10 kişi ile aldatmıltı3
Soran+1 yılYok sen cinsiyetçilik yapıyorsun. Bunda bile yazık size
Soran+1 yılO zaman kadın erkek diyiceksin ! Sadece kadın deme.
Soran+1 yılBunu normal görmey2 devam ettiğini, için
+1 yılYani kilo aldın az kendine bak dio gözü disarlarda olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılBenimde kayabilir bende geniş omuzlu erkek seviyorum
- +1 yıl
Kaysin işte hayat bu hep insanlar daha iyisini ister elindekiyle yetinmeyi bilmezler
- +1 yıl
Ve peki özel bı kaç şey sorabilir miyim
Soran+1 yılSoramazaın geniş adam
- +1 yıl
Peki geniş omuzlu adam mı dicektin 😃
Soran+1 yılYok. Geniş bizde genelde namusu olmayan evli kadınlara sarkıntılık edenlere denir.
- +1 yıl
Nedense sende evlisin ama gözün dışarda
Soran+1 yılSen sa... lak mısın? Kocam yaparsa diyorum yaparsa
- +1 yıl
Ondan
+1 yılzayıfla ve daima seksi şeyler giyin sekste eskisinden daha ateşli ol
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ben oluyorum o olsun ateşli o beni şaşırtsın
- +1 yıl
belki senin bu halini beğenmediği için senden uzak duruyordur
Soran+1 yılUzak durmuyor keşke dursa
- +1 yıl
neden uzak durmasını istiyorsun
+1 yılOnce kendine baksin, ozguvenini zedelenmesine izin verme. Erkekler böyle böyle psikolojik baskı yapar kendileri sanki brad pitt
31 Yorumla- +1 yıl
Hahaha evet
Zayiflamak kendine olan ozguvenini de destekler. Daha nazik bir uslup kullansa iyi olurmus tabi.
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım siz Türk kadınları da evlenince fil gibi oluyorsunuz mübarek
37 Yorumla
Soran+1 yılCanım bizim türk erkekleri de öyle oluyor. Türk erkeği göbeği diye bir şey var. Küçük yapılı küçük omuzlu hepsi ama bak biz katlanıyorus
Cevap sahibi+1 yılAhshs 🤣🤣 doğru
Soran+1 yılO yüzden cinsiyetçilik yapma bu arada yabancı gibi davranmışşın ama cinsiyetçilik bir tek Türklerde
Cevap sahibi+1 yılSen de eşine demiyor musun sen de kilo aldın diye
Soran+1 yılYazdım güncele
Cevap sahibi+1 yılEeeno ne dedi
Soran+1 yılHaklısın dedi
+1 yılHer zaman her şekilde sevgi nerede? Bu nedir ya? İnsan sırf göz zevki için böyle der mi?
00 YorumlaSeninle daha fazla vakit geçirsin ve birlikte spor yapın...
00 Yorumla
+1 yılboş ver şımartma. Zaten seviyorsa her halini sever. Böyleyim de severse sevsin.
00 Yorumla
+1 yılkendin için zaıflamak istiyorsan zayıfla kocan için zayıflama beş dklık kocanın zevki için değmez
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 560 cevap paylaştı. Etkilemen gerek biraz sanrm dilersen yardımcı olabilirim 👍
00 Yorumla
+1 yıldaha iyi işte etinden ses gelir. daha ne istiyor bu adam
00 YorumlaErkekler nankör işte böyle gençliğini güzelliğini ona heba edersin o hala yok eskiden şöyleydi yok eskiden böyle der. Yerinde olsam ağzına ederdim
10 YorumlaÖnce kendisine baksın boş ver takma kafana tabi kendin istiyorsan kendi iradenle zayıfla ama başkası için değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıfla kadınlar kendini evlenince salıyor sonra kocası bişiy diyince kocam bana bunu dedi oluyor
16 Yorumla
Soran+1 yılYa bu yorumu nasıl yapıyorsun? Kadınlar evlenince salmıyor her evlenen salıyor türk erkeği göbeği küçük yapısı kısa boyu kel kafası ile meşhur hayır gelip sadece kadınlar salsa evli göbekli erkekler ne oluyır şunu yapmayın ya. Biraz adaletli olun kadınlar göbeği yağ bağlamış kocalarına bir şey demiyor ama
Cevap sahibi+1 yılErkekler bakımlı zayıf kadın ister kilo alınca dikkatleri oraya gidiyor ya da dışarda birine bakıyor
Soran+1 yılBende geniş omuzlu kaslı erkek istiyorum dışarda bende bakıyorum ! Ne alaka erkek kadın. Herkes fit partner ister cahil misiniz mal mısınız ben anlamıyorum hep erkeklerin nefsi onların istekleri niye biz insan değil miyiz biz i geniş yapılı kaslı erkek isteyemez miyiz
Cevap sahibi+1 yılZayıflamayı istiyor musun
Soran+1 yılKocam omuzlarını genişletirse zayıflarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendin istediğinde zayıfla. Zayıfla evliliğin de soru olmasın yazanlar ne saçmasınız aldatan yine aldatır!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpor yap yediklerine dikkat et et zayıflarsin sıkıntı yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılO da spor yapsın öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen balıketli dolgun kadın severim seni istedim yazdıklarını okuyunca
01 Yorumla
Soran+1 yılHakkında tacizden ihbar yaparsam ananı istersin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki de beni kilo alınca begeniyor. Bu erkekleri anlamak zor
11 Yorumla- +1 yıl
Bazılarına hafif kilo yakışıyor tuttum mu ele geliyor
+1 yılsende önceden insandın şimdi 4 ayaklıya dönüştün de
11 Yorumla- +1 yıl
o ne dedi bacım
+1 yılSeni seven her halinle sever ne kadar dış görünüş de önemli olsa da
10 Yorumla
+1 yılHemen spora veya evde gizli gizli yoga Plates egzersizleri yap seni aldatmasına izin verme saçlarının yap makyajını yap bırakırsan kaçar
04 Yorumla
Soran+1 yılSen hasta mısın? Ben 800 kg bile olsam o beni aldatamaz ben geniş omuzlu erkek hastasıyım. Kocam küçük omuzlu spor yapıp genişler meala o omuzlar ben gidip aldatıyor muyum namussuzluğı savunma
- +1 yıl
Ağlarsın sonra kocam beni aldattı diye
- +1 yıl
Bu mantıkda devam et adamın gözü var gözüüü kayar başka yere
Soran+1 yılAğlamam. Ende onu aldatırı.
Seven kişi dış görünüşü umursamaz. Yanlış kişiyle evlenmişsin yavru.
20 YorumlaKilo vermek çok da zor bir şey değil. Sorunsuz bir evliliğin olsun istiyorsan zayıfla biraz.
09 Yorumla
Soran+1 yılBende geniş omuzlu bir erkek istiyorum sorunsuz evlilik istiyorsa spora başlasın
Soran+1 yılCinsiyetçilik yapmayın
- +1 yıl
Gerçi o seni evlendiği zamanki gibi görmek istiyor. Sen onunla evlendiğinde geniş omuzlu değildi sen ise zayıftın.
Soran+1 yıl@SevmekGuzel007 yo ben evlendiğimde şuanki halimden 5 kg fazzlaydım sonradan zayıfladım
- +1 yıl
Eşinden böyleydi değil mi?
Seni anlıyorum eşinin sözü ağırına gitmiş. Sadece verdiğin tepki yanlış onu söylüyorum. İyi geceler
Soran+1 yıl@SevmekGuzel007 onun da dediği yanlış evlenirken daha kiloluydum ben geniş omuzlu kaslı erkek istiyorum yoksa gözüm dışarı Kayar
- +1 yıl
Bak bu dediğini kendine evli bir kadın olarak yakıştırıyorsan pes başka yorum bekleme benden ‼️
Soran+1 yıl@SevmekGuzel007 Evwt yakıştırıyorum. O kendisi ince belli kadınlara bakıyor bende bakucam bundan sonra geniş omuzlu kaslı erkeklere hiç çekinmem onun ki nefis bizimkide
+1 yıl3 altın kuralı kullan uygula köpek et yoksa coktandır gözu kaymıstır benden demesı deneyın MUTLU OLUN KADINLAR DENEYIN
00 Yorumla
+1 yılAşık olan adam karısını her türlü sever karektersiz adının teki boşa bence
00 YorumlaŞimdide kollarını dolduruyordur incecik belmi olurya
00 Yorumlazayıfla adam kibarca söylemiş
32 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kilo vermelisin tabi ki
19 Yorumla
Soran+1 yılO da spora başlarsa olur.
Soran+1 yılO zaman o da bana söylemesin.. ayrıca bende empatiyi çok severim.
Soran+1 yılHanımefendi ben sağlığıma göre hala ideal kiloda göziküyorum. Kocam kendi zevkini düşünüyor. Bende kendi zevkimi çok polyanacısınız ama öyle değil
Soran+1 yılHanımefendi. Eski kiloma göre çok kilo aldım bunda bahsediyorum... Hayır adam gecelik belini sarmıyoe diyor gelip sağlığın için diyor diyorsun. Hani cidden insan aklı ile dalga geçmeyin. .
Soran+1 yılNeyse fikirlerimiz uyuşmuyor iyi geceler.
- Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılZayıflaman gerekiyor. Öyle kendinizi salmayın
12 Yorumla
Soran+1 yılKocamda çokk fit sayılmaz
- +1 yıl
20yıllıl evliyim birgğn eşimi beğenmemezlik yapmadım. Bizde sütten çıkma ak kaşık değiliz. Size güveniyorum. Üstesinden gelirsiniz
+1 yılSende boğazına sahip çık yiyip yiyip kilo alma🤭
112 Yorumla
Soran+1 yılÜzme
- +1 yıl
Gerçek bunlar ama. Hamilelik falan yaşadın mi
Soran+1 yılYok.
- +1 yıl
Evlenince klasik türk kadınları gibi saliyorsunuz kendinizi
Soran+1 yılKlasik türk kadını gibi öyle mi? Türk erkeği göbeği diye klasik bir akım var. Yüzde 80 i küçük omuzlu küçük yapılı olan göbeği olan siz mi türk kadınlarını eleştiriyorsın kesin kısa mısa bir şeysin
.- +1 yıl
😂😂 ön yargılarin ile mutluluklar
Soran+1 yılYaş 40... Amca yolun bitmiş ön yargı diyorsun
- +1 yıl
İşte bak sana yorum batınca sende yaş ile vurmaya calisiyorsun😂😂😂 sen kendi derdine yan ben halimden memnunum😂😂😂 bol sans
Soran+1 yılVallahi dayı 175 boyundayım 65 kg yim çoğu türk erkeği omzuma gelir ancak konuşturma. Göbeğiniz almış arşa. Kafanızda tel yok türk kadını salıyoe hayır. Türkler salıyor erkek kadın yok
- +1 yıl
186 boyunda 81 kilo göbek kası olan biriyim. 😂😂 Ve sende kilolu değilsin kocanın gözlerinde sorun var demek ki
Soran+1 yılSana inanmıyorum amca boşuna çabalama.
- +1 yıl
👍👍👍👍
+1 yılkilo vermelisin.. tabi endiseleniyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılEndişeleniyorum da
+1 yılKocanı bilemem ama benim zevkim görmeden bilemem
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin zevkinden banane abaza pislik
- +1 yıl
Hahahaha helal işte böyle
Soran+1 yılAnanı görenler çok herhalde. Alışkanlık mahalle bakkalı bile ananı görmüş
- +1 yıl
Yahu bilinçli sordum. Böyle cevap verecen işte helal diyorum yaaa. Abazalara yapıştır geç
Soran+1 yılOr os pu çocuğu
- +1 yıl
Töbe töbe.. İyi ediyorsun diyorum. Helal diyorum. Doğru yapıyorsun diyorum. Hala küfür ediyorsun..
Soran+1 yılSen beni deneyecek adam mısın
- +1 yıl
Valla tırstım ha.. Ben hiç birşeyim kabul...
- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılBogazina sahip cik zayifla
10 Yorumla - Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne