Instagram'da kızlar barbie bebek gibi, aynaya bakınca kötü hissediyorum. Öneriniz nedir?

Agzim biraz buyuk ve gulunce yamuluyor burnumda buyuk cillerim var ve yuzum cok kizarik makyaj yapmiyorm cunku sevdigim kisiye hep makyajli gornsem makyajsiz yani dogal halim tuhafina gider diye ve cirkin oldugum daha cok gozune batar diye. cilt temizligine spora diyete cok onem veriyorum. Soyle diyeyim instagramda kizlara bakinca hepsi barbie bebek gibiler aynaya bakinca kotu hissediyorum cirkin hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptiginiz yorumlar icin hepinize ayri ayri cook tesekkur ederim. Butun mesajlari daha dogrusu goruslerinizi tek tek okudum aslinda sosyal medyanin en cokta instagramin gerceklikle alakasi olmadigini anladim insani ozel kilan aslinda o kucuk kusurlaridir herkes guzel olsa guzelligin bir onemi kalmaz hem sevdicegimde beni kalbimi huyumu sevmis dogalligimini yuzume yansimasini sevmis daha ne isterim ki 😍 dedigim gibi bakimimi sporumu yalyorum hem cillerimi de cok sempatik buluyormus 😍😍
Instagram'da kızlar barbie bebek gibi, aynaya bakınca kötü hissediyorum. Öneriniz nedir?