Genital bölge kıllari alma yontemi?

Arkadaslar genital bölgedeki kıllari almak icin bir yöntem önerin bana. Kuafote gidemiyorum cunku cok utaniyorum. Ve genital bölgemdedeki kıllar çok kalin ve siyah. Agdayla almak istesem aşirı derecede ağriyor. Epilasyon aletiyle bir kere denemeye calistim. Yok mumkünati yok aşırı derecede canım yanıyor. Lütfen Allah askına bu kıllar nasıl inceltilir ve nasil alınir. Lutfen bir yöntem gösterin bana ya. Guvendiginiz, denediginiz bir tuy dökücü krem veya sprey var mı? Ben hep jiletle temizliyordum ama çok kalın yapti. Biktım artik gercekten. Agliyorum resmen. Nasil temizleyecegimi bilmiyorum. Allah askina bir yontem soyleyin bana. Bildiginiz Tüy inceltici, veya tuy dokücü krem veya sprey var mi? Jilet onermeyin bana. Zaten kalınlastirarak mahvetti beni. Biktım artik?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar genital bölge uyusturma kremleri diye kremler varmis. Acı esigi yuksek kisiler icin. Agda veya epilasyondan önce sürüluyormus. Sizce bunlar ise yarar mi? Anestol veya Emla krem. Denediniz mi. Ise yarayan var mi? Veya baska uyusturucu kremlerde olabilir. Tavsiye ettiginiz bir krem var mi?
Genital bölge kıllari alma yontemi?