Nasıl kullanılıyor? Yanında bez satılıyor . Onu da aldım
nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız?
nasıl yapıyorsunuz anlatır mısınız?
Genıtal bolge cok zor ama sen yıne de dene o zmn o kdr almıssın..agda bezını 5cm*2cm boyutlarda kes.agdayı su dolu bır kabın ıcınde ısıt.yakacak kdr sıcak olmamalı ama akışkan olmalı.spatula ıle agdayı tuylerın uzerıne ınce bır tabaka halınde sur.agda bezını yapıstır ve tuylerın cıkıs yonune dogru hızlı ve tek bır hareketle cek.eger tuylerın cıkıs yonune dogru cekmezsen batık olacaktır.aynı yere de 3 kereden fazla agda surup cekme.kalan 1-2 tuy olursa cımbızla alırsın.agdadan sonra da agda temızleme yagını bır pamuga bolca damlat ve agda uyguladıgın bolgelerı sil..
uygulayalım bakalım nasıl olacak
yok aman suda değil, tenekeli cezveli olanlardan al
ya da 4-5 kat alımunyum folyoyu katla, elle bardak seklı ver, sir ağdayı içine koy
AŞIRI KISIK ATEŞTE-EN KÜÇÜK GÖZDE başında bekle erit, biraz sogut önce parmagında dene
çok sıcak-soguk olmasın
ama sürülebilir olsun ince bir tabaka sür, 10-15 sn sonra çek -deriyi elle ger yoksa kopar
sonucu bildirr
acıyor öyle. uyuşturmak için sprey sıktım ben
Kardeş bizimkiler Konya ovası gibi değilki ya :) rahat yapaılmaz zarar vere bilirsin ağda ile :) bazları sıcak falan yapar zor ya :)
Yolar gelirsin kardeş dikkat et :) takiımlarını anladın sen onu :)
Cevap
0Cevap
aman kardeşim dikkat et, sir ağda kullansan daha iyi beze yapısır kalır
erkek misin
once ufak dene, sir ağdayı parmagına damlat yakmazsa kullan
sürdükten sonra fazla katılasmadan çek
kalıntılara sıvı yag sur, boylece yumusar sonra banyo yaparsın
onu da çam sakızı gibi mi ısıtıyoruz suyun içinde? evet erkeğim, koltuk altı ve genital bölgenin kısa çapını,etrafını temizlemek istiyorum sadece.
sir ağdayı tüylü bölgeye yapıştırıp bezi de onun üzerine yapıştırıp çekmiyor muyuz?
Bence bir dahaki sefere ağda bandı dene ellerinin arasında ısıtıp yapıştırt ve çekersin daha kolay bunlar ayrıca tebrikler ben kız olduğu halde ağda yüzü görmemiş insanlar tanıyorum :)
dinimizde bile yolarak alın deniyor. , ağda bandının fiyatı çok yüksek 13 tl mi 15 tl miydi bilmiyorum.
jiletle temizlenmiş deri hiç hoş görünmüyor. Bayanları nazik kibar tatlı olarak tabir ederiz. Sakal gibi kadınsı durmuyor yani.
kafayımı yedın yaa yapamasn canını ck yakarsın vurr jıletı
yok , koltuk altına şimdiye kadar hiç jilet değmedi. ameliyat eldiveni ve epilatörle aldım.
aşağısını da sadece tıraş makinesiyle aldım. ama temiz olsun diye etrafını ağda ile almak istiyorum. Bölgeyi aşırı sıcak ya da aşırı soğuk tutup hissizleştireceğim alması kolay olur sanırım
erkeğim ama hemcinsimin dahi orayı almasını görmesini istemem. kendim alırım :)
kısa tüyleri almadı. uzunları alıyor ama canım acıyor ilk denemeler tabi bunlar.
emla krem mi? nedir onun adı ?
aldım ondan da yapış yapış oldu . Sporcu spreyi aldım bölgeyi uyuşturuyor. ondan sonra uyguladım tertemiz oldu parlıyor şu anda.
ne var bunda ? Basit şeyler :)
ilk olduğu için doğal olarak acıyor ama sprey uyuşturdu soğuttu pek hissetmedim acıyı.
hayır değilim. nereden anladın?
evlilerde kadın erkeğe erkek kadına mı ağda yapıyor?
vur jileti dediğine göre sen jiletle hallediyorsun sanırım
iyiymiş o zaman
ağdayı ısıttıktan sonra spatula ile bir miktar ağdayı alıp alacağın yere sürüyorsun, sonra üstüne bezi yapıştırıp kılların ters yönüne doğru hızlıca çekiyorsun.
bu normal çam sakızı öyle yazıyor üstünde. nasıl ısıtacağız onu? benim alacağım bölge çok küçük sadece avuç içi kadar . bezin görevi elimize bulaşmaması mı?
sıcak su dolu bir kabın içerisine koyup ısıtabilirsin. çam sakızı hiç kullanmadım. onun için bez gerekmiyordu galiba.
bak burada açıklamışlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar