Bu ürünü reklamlarda çok sık gördüm 9-10 kat daha nemlendirici olduğunu söylüyorlar. Henüz denemediğim bir ürün ben sabun alırken kokusuna dikkat ediyorum güzel koku vermesine ve ciltte iyi bir temizlik hissi uyandırmasına özen gösteriyorum. Kokusunun iyi olduğunu söyleyenler olmuş denemek lazım şu an ben hacı Şakir kullanıyorum kokusu güzel geliyor ama bunu da sonra deneyebilirim bakalım gerçekten herkesin beğendiği kadar var mı yok mu? Sanırım yeni çıktı bu bir denemek lazım.
Henüz deneyemediğim bir ürün ama en yakın zamanda alıp deneyeceğim bir ürün çok fazla beğeni alan bir ürün ve deneyenlerin de oldukça memnun kalmasıyla denemeyi iple çektiğim bir ürün
Gano excel mi ne diye bi marka var şeffaf sabun sürdü ortaya diye şimdi herkes şeffaf sabun derdinde😂 şeffaflık doğallığı simgeliyor diye alıyor herkes... iyidir belki denemek lazım ama ben doğal sabunları kullanıyorum duşta
Bana göre köpürmesi ve verdiği temizlik hissiyle beğenimi kazanan sabun. Çok temiz kokuyor ama oda spreyi kokusu gibi olduğunu düşünüyorum. Eğer diğerlerinin kokusunu beğenirsem yaz için favori banyo sabunum olabilir ama bana biraz çabuk eriyor gibi geldi.