Yeni bir ürün keşfettim arkadaşlar. Kuzenim kullanmış ve öve öve bitiremedi. Normalde duşta sabun kullanmak tercih edilmese de Duru Hydro Pure Şeffaf Sabun bu algıyı yıktı benim için. Cildi kurutmuyor aksine nemlendiriyormuş. Yakında deneyeceğim. İçerisinde zararlı hiçbir içerik bulunmaması da ayrıca dikkatimi çekti. Ben de alıp kullanacağım, kuzenimin bugüne kadar önerdiği her şeyden çok memnun kalmıştım. Bu üründen de memnun kalacağımı düşünüyorum.
Hola! 💕 Daha önce kullandım. Ama maalesef ki herhangi bir faydasını göremedim. Sabun zaten cilt temizleme için önerilmiyor. Hatta cildi daha kötü bir yapı da bırakıyor. O yüzden ben artık normal jel kullanıyorum sabun yerine. Daha iyi sonuç elde edinebilir. Yinede her cilt için uygun olmayabilir sabunlar. Alınacaksa da cilt tipine uygun alınır. Eğer işe yaramazsa ve cildi tahriş ediyorsa. Kesinllikle sabun kullanılmamalıdır. 💜
Hiç kullanmadım ama bu markanın ürünleri genel olarak böyle değişik oluyor bütün ürünler etkisiz mi kötü etkisini görüyorsun ne de herhangi iyi bir etkisini görüyorsun.