Güzellik & Bakım Sadece burnu güzel olanlar mı fotoğraflarında yan poz verebilir? benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bazı şeyleri denemek için o şeyi denemek için idealleri taşımak şart mıdır? Sadece burnu güzel olanlar mı fotoğraflarında yan poz verebilir? Cevapla Fotoğraf Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
elightb Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl evet benim burnum güzel fgtyhujıkgfdcgfvhjk o yüzden hep yan poz veririrm rgtyhujkyhrewergtyhuj 1 1 Yorumla benkendall +1 yıl yeyimmm Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl yani burnu uzun olan yandan foto verince tabi uzun gözüküyodur ben hiç yasamadım burnu uzun arkadaslar cevaplasın 0 0 Yorumla
Cruzeiros Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Takılmayın böyle şeylere bir kere yaşıyoruz tadını çıkarın 0 0 Yorumla
herhaltıalmışınız Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl hayır içinden geleni yapmalı insan denemek istiyosa denesin eleştirilerden korkmamalı 0 0 Yorumla
Ykusagiy Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bazılarının burnu yandan daha güzel görünüyor olamazmi? Bakınız ;ben😅 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Burnu güzel olanlar ne alaka ki yüz hatları düzgün olanlar desek doğru olur 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Burnum kötü ama profil resminde yan poz vermişim hahahahahaha 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Yok ben her şekil veririm jzksks 1 6 Yorumla bensherlock +1 yıl Poz yani Yorumla benkendall +1 yıl bele cek bide Yorumla bensherlock +1 yıl Çekemedim yinee Yorumla benkendall +1 yıl habarim yoğmus gibi çeg Yorumla bensherlock +1 yıl Uff tobe yarabbi tobee Yorumla benkendall +1 yıl jhfjgdsjga Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Hayır herkes yan poz verebilir sadece doğru açıyı bulmak önemli. Burun değil ışık ve duruş belirler sonucu çoğu zaman. 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Alın ve çene yapısı da yan profilden önemli. 0 1 Yorumla SadFragile +1 yıl Kesinlikle. Bazı insanlar sadece buruna odaklanır ama asıl sorun çene ve alında olabiliyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben yandan vermem asla. Hem burun hem çenem geride çok leş bir görüntü. Ama önden iyi Allah'tan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yoo isteyen istediği gibi poz versin ama burnu güzeller daha fotojenik gözükür orası apayrı bir şey 0 0 Yorumla
CansuCukur37 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yooo benim burnum biraz uzun ama ben hep yan çekinirim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet bu şart 1 0 Yorumla
Amaminmi Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Fotojenik ve güzel olanlar müthiş poz verebilir.. 0 0 Yorumla
fairytaleshurt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Benim burnum güzel yandan pek de hoş cikmiyor 0 0 Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, herkes istediği pozu verebilir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Herkes verebilir 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 696 cevap paylaştı. Öyle gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
evet benim burnum güzel fgtyhujıkgfdcgfvhjk o yüzden hep yan poz veririrm rgtyhujkyhrewergtyhuj
yeyimmm
yani burnu uzun olan yandan foto verince tabi uzun gözüküyodur ben hiç yasamadım burnu uzun arkadaslar cevaplasın
Takılmayın böyle şeylere bir kere yaşıyoruz tadını çıkarın
hayır içinden geleni yapmalı insan denemek istiyosa denesin eleştirilerden korkmamalı
Bazılarının burnu yandan daha güzel görünüyor olamazmi? Bakınız ;ben😅
Burnu güzel olanlar ne alaka ki yüz hatları düzgün olanlar desek doğru olur
Burnum kötü ama profil resminde yan poz vermişim hahahahahaha
Yok ben her şekil veririm jzksks
Poz yani
bele cek bide
Çekemedim yinee
habarim yoğmus gibi çeg
Uff tobe yarabbi tobee
jhfjgdsjga
Hayır herkes yan poz verebilir sadece doğru açıyı bulmak önemli. Burun değil ışık ve duruş belirler sonucu çoğu zaman.
Alın ve çene yapısı da yan profilden önemli.
Kesinlikle. Bazı insanlar sadece buruna odaklanır ama asıl sorun çene ve alında olabiliyor.
Ben yandan vermem asla. Hem burun hem çenem geride çok leş bir görüntü. Ama önden iyi Allah'tan
Yoo isteyen istediği gibi poz versin ama burnu güzeller daha fotojenik gözükür orası apayrı bir şey
Yooo benim burnum biraz uzun ama ben hep yan çekinirim
Galiba evet
Evet bu şart
Yoo, isteyen herkes paylaşır.
Fotojenik ve güzel olanlar müthiş poz verebilir..
Hayır buna gerek yok.
Benim burnum güzel yandan pek de hoş cikmiyor
Genelde onlar verdiği kesin
Hayır, herkes istediği pozu verebilir
Herkes verebilir
Tabiki hayır
Yani evet
Öyle gibi
Sanırım hiçbir zaman yan poz veremiycem
E tabi
Evet..
Eee birazda öyle...