Paket bölgemi tüy dökücü krem ile temizlediğim icin killar sert çıkıyor sakal gibi ve agda ile alınmıyor çok acıyor uzatsam ve uzadıkça makasla kessem zamanla yumuşar mi ya da yumusamasi için napmam lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Ben tüy dökücü kremi temizlerken kılların çıkış yönünün tersine doğru tirnagimla temizliyordum acaba bundan mi sertleşti
Ben ve çevremdeki bir çok kadın kullanıyor bizde çok iyi sonuçlar aldık. Sadece ben değil kimsede dediğiniz gibi olmamış. Hatta ben kollarımı da alıyorum o kadar azaldıki tek tük çıkıyor artık.
Bak ben şimdi 4 5 yıldır kullanıyorum ilk yaptığımda pembe gibi beyaz bir renkti sonra hep kremi sürüp kılların çıkış yönünün tersine tırnağım ile temizledim ve zaten kil o zaman siyah nokta nokta dibte kalmaya başladı o da kararmis gibi gözüküyor
Onun sebebi aslinda kil. koklerinin guclenmesi ve guclendigi icinde orada siyah nokta gibi gorunmesi. Senin yapman gereken sey artik agda ya da jilet. Cunku kremler renk koyulugu yapmis olabilir bazen agdada bunu yapar. Teninize bagli yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tüğ dökücü krem kalınlaştırmaz aksine inceltir seyreltir.
Sizde hormonal bir durum olabilir.
Emin misin ailecek yani annem ablam kardeşim hep tüy dökücü krem kullanıyoruz ve kalinlasti bizimki sadece bende değil yani
Ben ve çevremdeki bir çok kadın kullanıyor bizde çok iyi sonuçlar aldık. Sadece ben değil kimsede dediğiniz gibi olmamış.
Hatta ben kollarımı da alıyorum o kadar azaldıki tek tük çıkıyor artık.
Markası ne peki kullandığınizin biz yıllardır kullanıyoruz azaltmak yerine çoğaltti ve sertleşti hem de kararma yapıyor alinan bölgeler
Sesu kullanıyorum.
Ben yıllarca agiss kullandim bir de onu deneyim olmazsa mecbur ağda yapcam
İyi bir sonuç için en az 5,6 kez kullanman lazım. Umarım sizde iyi sonuç alırsınız.
Lazer ya da ağda şart :( agdaciya git ilki her zaman felaket oluyor sonradan alisirsin
Ay ben utanirim evde kendim yapsam cok aciyor ama hiç yumusamaz mi uzun süre hiç bir şey kullanmasam
Yumusamaz bebis kökleri güçlüdür henuz hic yapmadigin icin. Utanmana gerek yok gunde bi suru kisiyi goruyorlar zaten
Hep lol dokucuyle yapsana yokmu elketirikki tiras makinasi
Canim neden bukadari dert edindinki
bir erkek olarak weet marka tüy dökücü krem kulanıyorum dene bir istersen
Lazer epilasyon ile seyrelir
Param yok
Artik. yumisamaz ki enbastan jilet vs kullanmamam lazimdi.. cozum lazer artkk
Jilet de sertleştiriyor kılları lazere param yok
Ama artik sertlestiki cozumu yok ama. Yasiniz kac. Killanma. cokmu
Sadece o bölgede cok kil var ve sert çıkıyor sürekli de almak yorucu yaşım 20 agdaya başlayacağim mecbur kararma oluyor hem bu yasta kremden dolayı
Ama iste sadecee orada varsa eger sebebi jilet ve tuy dokucu. Kararma olmasida iyi olmamis. Ama mecburen jilete don. Agda zor olcaktir artik...
Jilet de aynı ya onu da denedim fark olmadı
Normalde beyaz tenlimisin o bolge rengi pembemiydi
Alakasi yok guncelleme ile. Jiletleme ya da tiy dokucu sertkestirir
Bak ben şimdi 4 5 yıldır kullanıyorum ilk yaptığımda pembe gibi beyaz bir renkti sonra hep kremi sürüp kılların çıkış yönünün tersine tırnağım ile temizledim ve zaten kil o zaman siyah nokta nokta dibte kalmaya başladı o da kararmis gibi gözüküyor
Onun sebebi aslinda kil. koklerinin guclenmesi ve guclendigi icinde orada siyah nokta gibi gorunmesi. Senin yapman gereken sey artik agda ya da jilet. Cunku kremler renk koyulugu yapmis olabilir bazen agdada bunu yapar. Teninize bagli yani
Hmm teşekkür ederim agdayi deneyebilirim
Agda da rengini koyulatabilir ama kalitelisini al.
Birde lazer kesin cozum bence. Para. Olunca yaptir. Ogrencimisin sen.
Evet öğrenciyim meslek sahibi olunca artık
Evet Şu an zor o halde.
Ama sakin guzellik merkesinde yaptirma kliniklerde yaptir. Guzellik merkezleri dolandirici oluyo genelde
Uzat biraz çıkış yönü tersine temizleme birde
Hep öyle yaptım ondan mi böyle olmuş şimdi çıkış yönünde denesem etki edrr mi
Yanlış anlama yaz anlatayim
Tamam
İstek attim
Takma, tüy dökücü alıyorsa niye uğraşasın?
Dişimle tek tek çekerim
Fikrim yok almadim daha hic
Paket yap yolla bakalım ☺️🤣
Paket bölge?
Biraz uzat ve makine veya makas, cımbızla al evet
Lazer kökten çözüm