Çocuklardan bahsetmiyorum çocukken sarı doğup kumral doğanlar var sapsarı olup 18 19 veya daha büyük yetişkinler gördünüz mü kızlar genelde boyatıyor boya kastedmiyorum doğal kastediyorum o yolda bazen gördügünüz sapsarı kişiler aslında türk değil çoğu Rus Rum ukranyalı bu saç renginde sarı veya daha açıkGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..Bu saç renginde veya daha açık sarı saçlı bir türk erkegi Türkiye'de gördünüz mü birde gördünüz kişi Rus falanda olabilir Ruslar Türkiye'ye geliyor bazen gördügünüz kişinin türk olduğunu biliyormusunuz veya türk oldugundan eminmisiniz yoksa hiç görmediniz mi doğal sarı saçlı bu saç renginde bir türk erkegi?
Anne tarafım bu şekilde sapsarı renkli gözlü. Lisede bi erkek arkadaşım vardı oda mavi gözlü sari sacliydi neredeyse beyaza yakın bebeksarisi saçları vardı şu an da görüşüyoruz hala sari. Göçmenlik yok. Neyin kafasını yaşıyorsunuz gerçekten anlamakta zorlanıyorum
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benimde oğlum sarı saçlı bu adamdanda sarı sapsarı ve yeşil gözlü ama biz Karadenizliyiz karadenizlilerde türk mü değilmi belli değil belki Yunan ya da gürcü olabiliriz o yüzden sordum
evet birde ben dikkat ettim türk kızları genelde esmer erkeklerle Sevgili olup evleniyor aşırı sarışın erkeklerle çıkmıyorlar bence sarışın erkekler daha iyi ama sanki bizim kızlar esmerleri beğeniyor sapsarıları sevmiyorlar sanki ama sarılar daha havalı sizce sebeb ne
Bende kumral ya da esmer seviyorum zevk meselesi. Ayrıca karadenizliler rustur diyenlere tutuluyorum. Onun nerden çıktığını bilinde öyle konuşun. Savaş zamanı ruslar Karadenize girdiği için Rus erkekleri Türk kadınlarına tecavüz etti o yüzden karadeniz tarafı rustur diyor bu tipler. Bunu kabul eden Karadenizli bulun getirin? ya da çenenizi kapatın insanlara iftira atmayın.. neyse sinirlendim kusura bakma
Karadenizliler genelde sarışın oluyor birde ege marmaradan çıkıyor onun coğrafi konum yüzünden İstanbul'dan egeden ve Karadeniz bölgelerinden çıkabilirde onun dışında sanmıyorum öyle çok çıkmaz sarı
Ben Karadenizliyim benim bir oğlum var oda sapsarı saçlı o zaman türk degilmiyiz eminmisin bayburtluyum İstanbul'da yaşıyorum oğlum sapsarı trabzonla komşuyuz Karadeniz'in tam içindeyiz oğlumun saçları resimdeki adamdanda sarı şimdi biz türk degilmiyiz o zaman
Benim oğlum var bu adamdanda sarı sapsarı ama ben Karadenizliyim oğlum İstanbul'da doğdu yaşı 17 aşırı sarı yeşil gözlü saçı bu adam kadar var hatta daha sarı boyuda 195 falan sence sevgili yaparmı siz bu kadar sarı bir erkek hakkında ne düşünürdünüz? Bu kadar sarı veya bundan sarı bir erkek size teklif etse kabul eder misiniz ben şahsen ederim sarılar bence daha havalı peki siz? Oğlum bu arada bu adam gibi yakışıklı biri
Oğlum bu arada yakışıklı biri ama sakalsız ve çok sarı ben sarıları beğeniyorum zatende oğlum hakkında kızlar sizce iyimi konuşuyordur sarı olduğu için yoksa tam tersi sarı olduğu için sarışın erkek mi olur diyorlardır oğlumun arkasından size göre?
Niye ilgini çekmez kıvanç Tatlıtuğ Brad Pitt falanda sarışın Justin Bieber falanda sarı lenardo dicaprioda sarı gençlik halleri baya iyi ilgini niye çekmez sebeb ne ki bu ülkede sarı erkekler yanlız kalmaya mahkummu sana göre görseldeki kadar sarıysa? Knk
Anladım Benim oğlum var bu adamdanda sarı sapsarı ama ben Karadenizliyim oğlum İstanbul'da doğdu yaşı 17 aşırı sarı yeşil gözlü saçı bu adam kadar var hatta daha sarı boyuda 195 falan sence sevgili yaparmı siz bu kadar sarı bir erkek hakkında ne düşünürdünüz? Bu kadar sarı veya bundan sarı bir erkek size teklif etse kabul eder misiniz ben şahsen ederim sarılar bence daha havalı peki siz? Oğlum bu arada yakışıklı biri ama sakalsız ve çok sarı ben sarıları beğeniyorum zatende oğlum hakkında kızlar sizce iyimi konuşuyordur sarı olduğu için yoksa tam tersi sarı olduğu için sarışın erkek mi olur diyorlardır oğlumun arkasından size göre?
Anladım peki sarı olması sizce oğluma artımı eksimi ben ilişki yapmasını istemiyorum siz gencsiniz bilirsiniz oğlumun saç görseldeki adam gibi saçının sarı olması kızların gözünde eksimidir artımı ben sevgili yapmasını istemiyorum ama oğluma yavşayan kızlar oluyormuş