


İki alt türe ayrılırlar: #Şili pudusu ve kuzey pudusu. Pudu geyikleri, Güney #Amerika'ya özgü bir geyik türüdür. Hemen hemen bir tavşanla aynı boydadırlar. Omuz yükseklikleri 25-43 cm arasında ve ortalama 6-13 kilogram ağırlığındadırlar.
OTLA BESLENİRLER
Daha çok geceleri dışarıya çıkarlar ve ağaç yaprakları, meyve ve çiçek filizlerinden beslenirler. Pudu geyikleri, sadece 1 yavru dünyaya getirir.
NESİLLERİ TÜKENME ALTINDA

Gördüm.
İlk defa görüyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 31 oy kullanıldı: 24 kız ve 7 erkek. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
Daha önce pudu geyiği gördünüz mü?
Toplam 31 oy kullanıldı
24 Kız
7 Erkek
- Gördüm.%267 Kız (29%)1 Erkek (14%)
- İlk defa görüyorum.%7417 Kız (71%)6 Erkek (86%)
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar