kimisi yanlis kimisi dogru abdesti bozar diyor o halde sakalı, bıyığı olan kisilerin de mi abdesti bozuluyor veya kasıkta, koltuk altın da, vücutta olan kıllar, tüyler de de mi cünüplük vardir?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sizin din dersine hoca yerine lazer epilasyoncu girdi sanırım.
Kim diyo bunu ya.
Size kim ogretiyor bunu.
Bunu ancak su sebeple soylemis olabilirler, o da temiz olun maksatli
bende öyle düşünüyorum fakat söyleyen kisi de tecrübeli din hocasiydi rjdjd
Ya arkadaş Bak şimdi Bunun şartları belli Belki o size şundan demiştir kişisel temizlik ve hijyen izle dikkat etmezseniz böyle bir ihtimal olabilir ama hani orası da illaki pürüzsüz cam gibi olmasına gerek yok insan her daim o şekilde kalamaz ki bir uzama evresi var o zaman ne yapacaksın gusül tutmuyor diye hiçbir şey yapmayacak mısın beni mi bu kadar sert kuralları yok Yani birazcık mantık barındır sın
evet bende öyle düşünüyorum dediğim gibi hoca arpa boyunu geçmemeli, gusül kabul olmaz, kıldığınız namazlar kabul olmaz gibisinden biseyler dedi ne alaka sac falan da mi gunah kel mi kalalim
Arkadaş İşte bu tip adamlar insanı dinden soğutuyor yani kişilerin İslamiyet'e bakış açısını değiştiren kişilerin İslamiyet'e karşı duruşunu değiştiren söyle mi bunlar ben onu İslamiyet olunca mantığa bakarım söylenen şey mantıklı mı değil mi eğer mantık çerçevesinde bir durum varsa devam ederim Ama mantıklı bir durum yoksa burada bir kusur var demektir dinimiz akıl zeka ve mantık dinidir akıla ekaya mantığa uymayan hiçbir uygulamanın İslamiyette yeri yoktur
sen simdi hocanin dedikleri dogru degil falan mi diyosun ben ikilem de kaldım ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırdım he djwndkw
Yanlış demeyelim de bir yanlış anlaşılma var diyelim yani her vücuduna kıl olan kişinin gusül abdesti Eğer geçerli olmasaydı Müslümanların %90 dokuzu abdestsiz dolandırdı Yani bu tespit doğru değil bence burada anlatılmak istenen başka bir durum var ama anlatış tarzı farklı çok fazla eksi artısını düşünmeyin banyoya girdiğinizde Gusül abdestin farzları Neyse bunları yerine getiren bedeninizi ovalayarak hoşunuza alın kafi vesveseye kapılmanın anlamı yok
teşekkür ederim
Rica ederim...
Siz vesveseye kapilmayin...
Rahat olun.
Şimdi onun kıstası var bir arpa boyunu geçerse abdest kabul olmuyor
Kasıklardaki veya koltuk altlarındaki kılların uzaması, hatta kırk günü geçmesi de asla namaz ve abdeste zarar vermez, alınan abdest ve kılınan namaz geçerlidir.
Evt doğru söylüyorsunuz sakallar da ise sıvazlamayla abdest alınıyor
O iyice temizlenilmesi gerektiği anlamında
tamamen saçmalık awk.
Biz bosuna mi dus aliyoruz? O diyenlere soyle
Ne alakası var, kıl olması gereken bir sey
evet bende öyle düşünüyorum söyleyen sahis biraz bilgili oldugu icin suphe ettim acikcasi
Sonuçta bu sekilde yaratılmısiz ve vücudumuzdaki her seyin bir anlamı, sebebi var
Ne diyorsun mk