Ben hep mor şampuanı kullanırken saçların rengini de açsın düşüncesi ile kullanıyorum. Evet çok saçma bir düşünce ama sanki kullandığımda daha bir açılıyor gibi rengi. O yüzden böyle bir düşüncem oldu zaten. Yoksa bana mı öyle geliyordur acaba? 🤔 Sizce mümkün mü rengini açmak mor şampuan ile? Yoksa benim hüsnü kuruntum falan mı acabasııı 😬Renk koruyucu ve turunculaşmayı önleme amacı güden mor şampuan ile saçların rengini açmak mümkün mü?#EdamedaSaçBakım #MorŞampuan 💜💜💜
Renk koruyucu ve turunculaşmayı önleme amacı güden mor şampuan ile saçların rengini açmak mümkün mü?
Daha önce açıcı uygulanmış olan saç sararıyor mor şampuan da rengi mor olduğu için sarı ile etkileşime girip doreliği alıyor griye çeviriyor eğer saçında açıcı varsa direk mor şampuanı kuru saça sürüp bekleyip yıkarsan beyaza bile yaklaşır daha da uzun tutarsan mor renk giriyor ve lila bi saç oluyor
Hola! 💕 Duyduğum kadarıyla mor şampuan cidden çok iyi geliyor saçlara ve renkleri eşit halinde sağlıyor ayrıca saçı da onarıyor. Mor şampuan yapısı gereği koyu renk saçların rengini açmaya yarayan değil, bilakis açık renk saçlardaki özellikle turuncu renk yansımalarını önleyen ve saç tonunu bütünleyen nitelikte bir şampuandır. Doğal sarı veya kumral saçların rengini korumak için de kullanılır. 💜 Xoxo! 💃