Son zamanlarda sabah kalkıp işe giderken makyaj yapmaya üşendiğim halde yüzümü buruştura buruştura yaptığımı fark ettim. Halbuki istemiyorsam yapmayabilirim. Toplum içinde kendimizi beğendirme arzusu hepimizde var. Ve beni üşendiğim zamanlarda da makyaj yapmaya zorlayan şeyin bu olduğunu fark ettim. Halbuki sadece içimden geldiğim zamanlarda yapsam hayattan ve yaptığım makyajdan daha fazla keyif alabilirim.
istemeye istemeye mecburen yapıyorum
çok seviyorum makyaj yapmayı, kendim için yapıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğiniz için mi makyaj yapıyorsunuz yoksa başkalarına güzel görünmek için mi?
Aynaya baktığımda kendimi daha iyi hissetmek için makyaj yapıyorum ki zaten asla abartı bir makyaj rutinim yoktur. Sadece yüzümün daha canlı gözükmesi için makyaj uyguluyorum.
Kadınların hiç başkaları için makyaj yaptığını görmedim. Olsa olsa diğer kadınlar beğensin diye yapıyordur. Makyaj yaparken kadının aklından son geçen şey "acaba erkekler beğenir mi" sorusudur ghfhg
Canım ne zaman makyaj yapmak usterse yaparım kimseye kendimi güzel gostermek için değil kendim istediğim için yaparım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben makyaj yapmayı sevmıyorum ama etrafımdakilere güzel gözükmek için yapıyorum sanırım yani sevgilim varken bile makyaj yapıyorum işte hem sevgilime güzel gözükmek içim hem de etrafımdakilere makyajsızda güzelim ama bilmiyorum nıye böyle bişey yaptıgımı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim için yapmadıkları kesin o nedenle Allah tüm hanımefendilerin makyajını kimin için yapıyorlarsa ona güzel ve estetik göstersin.
Ben kendime güzel görünmeyi isterim aynaya bakınca güzel olduğumu hissetmek isterim makyaj yapmasamda sorunum olmaz ama kendime daha güzel görünmek isterim