Ben 170 boy 62 kilo
İri kadın olmak eksiklik midir?
Ben 170 boy 62 kilo
irilik ya da minyonluk farklı bakış açılarında farklı isteklere göre sıralanır bir çok insanda
önemli olan boy ve kg orantısı sizinde boy ve kg orantınızda 2 bilemediniz 3 kg haricinde pek bir şey yok. minyonluğa gelince erkeklerin tamamen sapkın düşüncelerinden ibaret o
Ne güzel ölçülerin var işte! Kilolu desen değilsin zayıf desen değilsin! Tam orta noktasını bulmuşsun 👍
Ama yoksa sevdiğin kişi sana yüz vermedi de minyon birine mi gönlünü verdi yoksa 😏😅
Cevap
51Cevap
Bence hoş değil benimde omuzlarım geniş kendimden biliyorum
Sen iri değilsin
Sana iri diyen var mı?
İri ve minyon tercihi kişisel bir durumdur
Çoğu erkek kendinden boy ve kilo olarak aşağıda olan kadını ister
Benim öyle kıstaslarim yoktur
İnsan olması en önemli konu
İri kadınlara da yetememe yanında kendini küçük görme vb korkular yüzünden uzak durur erkekler
Kızım sen manken gibisin boy bos kilo iyi bence erkekler senin gibisini arayıpta bulamıyor 😄 ben de 1.72 76 :/
Bana da minyon tıp itici geliyor önemli olan karakteri karakter yoksa ne işim olur o kadınla
@22bihrer ben her zaman karaktere bakarım karakteri olmayanın fiziği yüzü zerre ilgilendirmiyor beni
@22bihrer mükemmel insan aramıyorum zaten tabiki de yok karaktersiz insanların arasında karakterli olanı arıyorum 🙂 ne istediğini bilen sözünün eri vs. olması yeterli
eksiklik değil bana göre uzun olmak daha iyi
benim bütün dolaştığım arkadaşlarım 1,70 ve üzeri bunların hepsi bayan aralarında bil bakalım en minik pıtı pıtı dolaşan kim tabii ki ben 😀😀😀 hemde herşeyi minik eli ayağı şusu busu 😆
Valla kadına göre değişir ama ben genlde minyon değil kendi boyutlarımda kadın seviyorum daha çok yakıştığımızı düşünüyorum sen iri kadınlardansın galiba
Piknik tüpü var, mutfak tüpü var bide sanayi tüpü var. Sanayi tüpünü kim napsın.
Buyrun hanımefendi 🙂
Demek istediğim şu ki, iri kadın var iri kadın var. 170-180 civarında olup 60-70 kilo arası olanlar da var, 80-90-100 kilo olanlar da var. Hangi irilik mesela. Ayrıca siz iri de değilsiniz gayet iyisiniz.
Ricalar
hayır eksiklik değiş sadece erkekler kendinden uzun kalıplı kadın pek istemez. Aman önemsiz meseleler. İnsanın gönlü ısınınca onu bile görmez 👍
iriden kastın uzun boysa bende fazla sevmem ama güçlü görünmek açısından iyi
Lo bu kadın beni döver lo diye gözleri korkuyordur belki. 😁😁
Hayır bahsettiğin şekilde seven insanda çok var sadece denk gelinmemiştir o kadar :)
Kesinlikle hayır.
Ben 1.93 boyunda 100 kiloluk bi adam olarak memnun olurum. Bulabilsem 😃
minyonlar iri mi oluyor anlamadım :/ minyon diyince aklıma film geldi neyse iri olmak eksiklik değildir ama minyon olmak iri olmak anlamina gelmiyor ama hem minyon hem iriyse ☹
boy kıloya gore ırı kadın degılsın tamam mınyon kadınlar daha cok tercıh edılıyor ama herkes mınyon sevmez erkeksı gorunmuyorsan bence sorun yok
cumleyı yanlıs kurdum bazı erkekler mınyon tercıh etmez kımısı uzun boylu kadınları sever kımısı tombul etıne dolgun sever o yuzden kımseye kendını sevdırmek zorunda degısın senı oldugun gıbı sevecek bır suru erkek vardır emınım
Her kadının kendisine has genetiği ve güzelliği vardır. Bir ara iri bir kadının zayıfladığını görünce zayıf olmanın ona yakışmadığını fark ettim. Kişiden kişiye değişir. Ve bu eksiklik değildir.
Ben iri kadın seviyorum ama onlar kısa erkek sevmiyor 😂
Hayir iri ve baliketli tombul kizlar benim ilgimi çeker 😊
Bence iri kadın olmak ayrıcalık
Estetik bir yapısı olmalı
Minyon kızları severim tatlı olur ama iri kadınlarında ayrı bir havası var. At gibi kadın terimini duymadın sanırım 😂
Ben her zmn boyuma yakın kız arıyorum... 🥰🌹
Ne minyonu ya 😬
Ğuncell 🖐️
Hayır iri kadın iyi kadındır yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
kendine güveni olmayan erkekler minyon kadın derler
İri kadın eksiklik değil muhtesemliktir
Ben hiç denk gelmedim bilemiyorum
Benim hiç 1.70 sevgilim olmadı çok istedim ama nasip olmadı 🤷
iri derken) şişman mı
e bu boyda ii olmazsın
Daha çok sahiplenebilmek için
Iri kadın derken ne kadar iri mesela?
Sen iri misin şimdi sana göre 🤣😂 sen iri gormemissin bee
Ben de 180 boy 100 küsur kilo falansin sanmıştım
Iyisin iyi kadin dediğin biraz ele gelmeli
İriyede hayır demez kimse 😂
Çünkü güzellik görecelidir
Fazlalıktır neden eksiklik olsun..
Onlar yokluktan minyon diyor , takılma buna
Orasında öyle şimdi , Türkiye’de ki kadın profili çok belli , aynı boy aynı standart hemen hemen
iri de çok iyi minyon da
Bence fazlalıklıktır :D
sankı ıri bir kadınsınn
iri de sevenlerdenim.
At gibi hatun terimini duymadin galiba.
kadının irisi sokakta minyonu yatakta makbul 🤗
what is this?
sen neye soru işareti koydun?
tercih meselesi kimi iri kimi minyon sever
Anne gibi göründüğünzden
İri kadın olunca anne sanılıyorsunuz
Kadınlar biraz büyük görünüyorlar uzun boy ve kilolu olunca
Minyonluk güzel bence
Yani ama herkesin keninde gore albenisi var
Evet
Ben iri kadın seviyorum, iyidir
canım kısmı o erkeklerin
Hayır niye eksiklik olsun
Severim iri dolgun dolgun
Onu biraz daha çok
Çünkü yorulmam herşeyi denerim zayıf bir insan her pozisyonu
Çünkü daha tatlı geliyorlar minnoş geliyorlar
Kim demiş?
Diğer erkekleri bilmem ben iri kadınları beğeniyorum. Mesela siz 1.70 boy, 62 Kg diye yazmışsınız ölçüleriniz gayet iyi, ama iri değil ki. 1.80- 1.85 boylu kadınlar beni çok etkiliyor (gerçi rastlamak pek zor ama). Ancak her şeyden önce karşı cinsin boyundan (fiziksel özelliklerinden) önce gelen bir sürü şey var.
Minyon sevilmiyor
Evet
İri kadın
Yok be bazıları öyle sever
Fazlalıktır :d
tam nsll
Şişko sevmem
İrisin galiba
ne alaka ya irilerde Seksi
Yoo ben severim iri kadinn
Bence boyun kilon cok ii
Bilmem