Ben de zayıf ve bakımlı olsam güzel olur muydum?

Keske ben insan olmasaydimda o karnı aç olan köpek olsaydim yağmurda kartonun içindeki kedicolsaydim keşke😢 karnım belki aç olurdi ama mutlu olurdum😢6 yıl ben birini sevdim ama o beni hiç sevmedi. ben zayıf ve bakımlı olsam Fransız Alman İngiliz erkekleri beni begenirmi ben o ne isterse yaparım yeterki beni sevsin Öyle aç gözlü kadınlardan olmam beni sevsin yeter 😢😢nasıl yemek yemek bı ihtiyacsa sevgide ihtiyacdir ben kimsenin kalbini kırmadım kimseye kötü laf etmedim herkesin istediğini yapmaya çalıştım 😢niye böyle oluyor keşke ben hayvan olsaydim insan değil😢zayıflayıp burnumu yaptırsam güzel olurmuyum ben onun her istediğini yaparım bana şimdi kızlar dicek kendini kullandırma bu kullandırmak değil korku ben okadar sevgisiz kaldım ki onu mutsuz edersem beni nirakir gider diye korkuyorum 😢benim kardesimde olmadı kimsem olmadı onun her istediğini yaparım ki beni bırakmasın Oyuzden sevdiğim insanı mutlu etmek istiyorum ki beni bırakmasın hasta olduğunda ona bakarım yemeğini bile yediririm banyosunu yaptırırım😢 😢 ama ben çirkinim ckeske insan değil hayvan olarak dünyaya gelseydim biraz yaşar geberir giderdim😢 Keşke sokak kedisi olsaydim 😢insan yerine birisi başımı sevince bende mutlu olurdum😢