Çilli olmak eskiden çok fazla modayken gamzeli olanlar daha fazla dikkat çekitikleri söylüyorlar. 💜 Bazen çilli olmak için çil makyajı yapardım ama artık modası geçince gamzeli olmaya da karar verdik galiba. Peki hangi tarafı tutuyorsunuz bakalım?🎉💃MirandaXoxo! 💕Kerr#GüzellikBakım 💕
Sizce, çilli olmak mı yoksa gamzeli olmak mı bir insanı daha fazla ayrıcalıklı gösterir?
İkisinin de ayrı ayrı güzellikleri var. Ben çilli görüntüye bayılıyorum, zaten gamzeyi kim sevmez. Ama ikisi arasında bir kıyaslama yapacak olursak ben gamzeyi daha çekici buluyorum. Özellikle kadınlara çok tatlılık katıyor. Sempatik bir görüntü oluşturuyor. Gamzeli insanlara ayrıcalıklı gözüyle bakılıyor bence.
Yakışan da her ikisi de hoş duruyor bence.. Bana kalırsa yüzünde nasıl durduğunun önemi var.. Yani bir de şu var ki insanların bazıları suratsız ve meymenetsiz oluyorlar.. :D o zaman çil de, ben de, gamze de kurtarmıyor maalesef.. :D Keyifli akşamlar..
Yanaklarımda gamze var ama çok da şey değil fazla abartıldığını düşünüyorum Ha olmasaydı diye düşünüp eksik hissettiğim de çok oldu Hatta arkadaşlarıma sorardım zayıflasam geçer mi diye Saçmalama kızım derlerdi :))
Mesela Benim 2 tane cilli arkadaşım var açıkça söylemek gerekirse yakışmıyor Bende de gamze var karşı tarafa nasıl gözüküyorum bilmiyorum ama Bence ne gamze olmalı nede çil 2 side olmamalı diye düşünüyorum