Her duş sonrası burun bandımı uyguluyorum. Bu arada nemlendirici krem ve vücut yağımı sürüyorum. Bütün bu işlemleri yaparken saçlarım da hafif nemli oluyor. Saç bakım spreylerimi uyguluyorum ve saçlarımı tarıyorum.
Duş sonrası yüz bakım olarak yüz toniği ve köpüğü kullanıyorum. Burun bandımı çıkardıktan sonra yüz bakımımı yapıp gül suyu uyguluyorum. Sonuç mis gibi ben 😎
Her sabah duş alanlardım. Şampuan her gün saçıma sürmem. Duş sonrası serum sürer ellerimle açarım saçımı salık bırakırım. Tarak bile her gün değmez saçıma. Haftada bir anca. Öyle güneş gibi gezerim çoğu zaman kabarık saçlarımla. Şampuan haftada üç banyo sırasında kullanırım. Vücut jeli kullanırım 1 ya da 2 defa, içime nasıl sinerse artık. :) :)
Evet öncelikle yüz bakımı yaparım. Yüzümü temizleme jeli ile yıkarım, kil maskesi uygularım. Tonikledikten sonra nemlendiricimi sürerim. Vücudum için ise kesinlikle bol bol nemlendirici sürerim. Saçlarıma da bakım kremi sürmeyi ihmal etmem. Her ayrı bakım için ayrı ayrı ürünler kullanırım.
Saç bakım rutinim; Duşta kullandığım şampuanım saç kremlerim, ve saçımı duştan ince taramaya dikkat ediyorum saçlarım dalgalı olduğu için.
Cilt bakım rutinim; yüzümü tonikledikten sonra eğer bir maske yapacaksam cildim duştan çıktıktan sonra hassas olacağı için kağıt bir maske tercih ediyorum.
Vücut bakım rutinim; eğer duşta jilet kullandiysam bütün vücuduma losyon kullanıyorum ve duşta kesinlikle intim jel kullanmadan çıkmıyorum.