Güzellik & Bakım Duşta uyguladığınız bir vücut bakım rutini var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Banyo yaparken uyguladığınız bir vücut bakım rutini var mı? 🛀🚿#Edamedaciltbakım 🤍 #Bioderma Güncellemeler+1 yıl Gnceelll 🐚 Duşta uyguladığınız bir vücut bakım rutini var mı? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl https://youtube.com/clip/UgkxEND97kXA3CPmO616QQZxKuUtLECdmmoG?si=HWuGovpCptUcW2gUHijyen rutinim 😛😂😂 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Recep İvedik gibi iki haftada bir mendille temizlenirim Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl şampuanı alıp kafama sürüp köpürtüp sonra her yerime sürüp suyla durulamak 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aferin çok bakımlısın rıza :d Yorumla FigmudSreud +1 yıl Saolasınız hayriye hanım 🥳 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 3 kere sağa su 3 kere sola su birde baştan aşağı su 4 1 Yorumla Venetor +1 yıl 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arap sabunu ve halı fırçasıyla yıkanırım.Çok dikkat ederim hijyenime 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bravo 👏🏻 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Elidor şampuan ile evet 😂 sadece yıkanıyorum 🤷♂️ 1 0 Yorumla
yazkızım4 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saçını köpürtür o löpüğü saçımdan alır koltukaltım ve özel bölgelerğme sürer durulsnır çıkarım bi havluyla kurulanırım 1 23 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla yazkızım4 +1 yıl 30 yıldır hep bu şekilde şampuanımda dalin 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Vücut için bir ürün olmalı insanın Yorumla yazkızım4 +1 yıl Var işte dalin 😅😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dalin vücuda da olur gerçi, her şeye olur Dalin şampuan ☺️ Yorumla yazkızım4 +1 yıl 30 senedir bu bedene sadece dalin sürdüm narin bedenime 6 ayds birde tüm vıcuduma kese atarım 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄. Yorumla yazkızım4 +1 yıl Ne düşünüyorsun benim hakkımd 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Seni tanımıyorum, ne düşüncem Yorumla yazkızım4 +1 yıl Yıkanma konusunda diyorum ya 😅😅😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bir şey düşünmüyorum, klasik erkeksin işte 😄 Yorumla yazkızım4 +1 yıl Hayır canım eşim benzerim yok benim Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğrudur sjjsjs Yorumla yazkızım4 +1 yıl Ahhha iğrençliklerim var daha da neyse utandım 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😑🤢.. Yorumla yazkızım4 +1 yıl Yok be okadar değil sende 😅😅😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl E kendin diyorsun napim Yorumla yazkızım4 +1 yıl Ben dedim diye illa 🤮🤢 gerekmiyo ama 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Of tamam ay :)))) Yorumla yazkızım4 +1 yıl Ah ah mesaj kutun kapalı burdan uzata bildiğim kadar sohbeti uzatıyorum işte 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Anladım fark ettim. Yorumla yazkızım4 +1 yıl Sağlık olsun neyse. Yorumla Edameda06 +1 yıl 😊😊.. Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet duş jelini sürer köpüklenir saçımadq şampuan ohh misss🤣🤣 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kadın bacağını ruj sandım. Artık ne kadar uzak kaldıysam.. 1 0 Yorumla
tuzos Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl O değilde sorudan bağımsız bir görüşüm olacak. Bu kadar yüksek bakımlı birisi olarak (sen) koklayarak öpülecek kadın sınıfına giriyorsun, buna emin oldum her seyimle 1 0 Yorumla
dllmnv Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Kuru fırçalama, köpük Liften sonra glikolik asit kararmaya müsait yerlere uygulayın sonra nemlendirici sürün mis gibi olun. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzel kokulu duş jeli ya da köpüğü ile yıkanmak 1 0 Yorumla
WonderLoverWinnerW_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İki haftada bir keseyi severim. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. normal bıcı bıcı işte 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 751 cevap paylaştı. hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
https://youtube.com/clip/UgkxEND97kXA3CPmO616QQZxKuUtLECdmmoG?si=HWuGovpCptUcW2gU
Hijyen rutinim 😛😂😂
Recep İvedik gibi iki haftada bir mendille temizlenirim
🤣 🤣
şampuanı alıp kafama sürüp köpürtüp sonra her yerime sürüp suyla durulamak
Aferin çok bakımlısın rıza :d
Saolasınız hayriye hanım 🥳
3 kere sağa su 3 kere sola su birde baştan aşağı su
😂
Arap sabunu ve halı fırçasıyla yıkanırım.
Çok dikkat ederim hijyenime
Bravo 👏🏻
Elidor şampuan ile evet 😂 sadece yıkanıyorum 🤷♂️
Saçını köpürtür o löpüğü saçımdan alır koltukaltım ve özel bölgelerğme sürer durulsnır çıkarım bi havluyla kurulanırım
🤣🤣
30 yıldır hep bu şekilde şampuanımda dalin 😅
Vücut için bir ürün olmalı insanın
Var işte dalin 😅😅
Dalin vücuda da olur gerçi, her şeye olur Dalin şampuan ☺️
30 senedir bu bedene sadece dalin sürdüm narin bedenime 6 ayds birde tüm vıcuduma kese atarım 😅
😄😄.
Ne düşünüyorsun benim hakkımd 😅
Seni tanımıyorum, ne düşüncem
Yıkanma konusunda diyorum ya 😅😅😅
Bir şey düşünmüyorum, klasik erkeksin işte 😄
Hayır canım eşim benzerim yok benim
Doğrudur sjjsjs
Ahhha iğrençliklerim var daha da neyse utandım 😅
😑🤢..
Yok be okadar değil sende 😅😅😅
E kendin diyorsun napim
Ben dedim diye illa 🤮🤢 gerekmiyo ama 😅
Of tamam ay :))))
Ah ah mesaj kutun kapalı burdan uzata bildiğim kadar sohbeti uzatıyorum işte 😅
Anladım fark ettim.
Sağlık olsun neyse.
😊😊..
Evet duş jelini sürer köpüklenir saçımadq şampuan ohh misss🤣🤣
Kadın bacağını ruj sandım. Artık ne kadar uzak kaldıysam..
O değilde sorudan bağımsız bir görüşüm olacak. Bu kadar yüksek bakımlı birisi olarak (sen) koklayarak öpülecek kadın sınıfına giriyorsun, buna emin oldum her seyimle
Kuru fırçalama, köpük Liften sonra glikolik asit kararmaya müsait yerlere uygulayın sonra nemlendirici sürün mis gibi olun.
Dove sabunla masttı ergenken 😂😂😂
El sabunuyla değil 🤭😉😉😉😂😂😂
mentollü şampuan
Kese lakin duşta değil banyoda 🤷♀️
Skrab ve kese haftada 1 kere yaparım.
Güzel kese atıyorum
Yok yok o değil:)
Liflenin çıkıyorum:)
Özellikle duş jeli kullanırım
Güzel kokulu duş jeli ya da köpüğü ile yıkanmak
İki haftada bir keseyi severim.
normal bıcı bıcı işte