Güzellik & Bakım Yılbaşı makyajının olmazsa olmazı kırmızı ruj mudur? IceQueenn Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yılbaşı makyajının olmazsa olmazı sizce nedir? Bana göre yılbaşının sembolü haline gelmiş olan kırmızı :) Yılbaşı makyajının olmazsa olmazı kırmızı ruj mudur? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Galiba evet bir kırmızılık şart 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İlk kırmızı olacak diye bir şey yok artık yerini bordo falan da aldı 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl İlla * Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. neden kırmızı bunun sebebei ney 0 2 Yorumla IceQueenn +1 yıl Yılbaşının sembolü? Yorumla emircan2001 +1 yıl neden koymuşlar peki onu merak ettim Yorumla
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence hayır 0 1 Yorumla IceQueenn +1 yıl Nedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Galiba evet bir kırmızılık şart
İlk kırmızı olacak diye bir şey yok artık yerini bordo falan da aldı
İlla *
neden kırmızı bunun sebebei ney
Yılbaşının sembolü?
neden koymuşlar peki onu merak ettim
Bence hayır
Nedir
bencede