Yılbaşı makyajı sizce nasıl olmalıdır? Yılbaşı makyajında kırmızı kullanılsa daha mı güzel olur, yoksa bu kırmızı geleneği ve takıntısı son mu bulmalı? ❤️💄💅💫

Yılbaşı makyajı nasıl olmalı, o gün makyajda kırmızı kullanılmalı mı?

Yılbaşı makyajı sizce nasıl olmalıdır? Yılbaşı makyajında kırmızı kullanılsa daha mı güzel olur, yoksa bu kırmızı geleneği ve takıntısı son mu bulmalı? ❤️💄💅💫

Yılbaşı makyajı nasıl olmalı, o gün makyajda kırmızı kullanılmalı mı?

Selamlar.. Ben kesinlikle görselde ki gibi şekilli farlardan falan nefret ederim.. Daha toprak tonları ya da hafif simli bakır, gold tonlarını tercih etmekten yanayım.. Gözler vurgulanacaksa dudakları daha açık tonlarda göstermek uygun olacaktır.. Tam tersi kırmızı ya da bordo tonlarında ruj tercih edilecekse gözler daha sade bırakılmalı.. Keyifli akşamlar..
En iyisi hafif yapmak ya ama özellikle göz makyajını güzelce yapmak lazım mesela hafif bir ruj cilt tonunu eşitleyebilmek için ürünler filan ama daha sonrasında göz makyajını kesinlikle çok güzel yapmak lazım çok güzel böyle çarpıcı derin duran bir eyeliner uzun kirpikler takma kirpik takılırsa daha güzel olabilir bence göz makyajı önemli bence yılbaşında
#SelamGençlik 🦄🍏🍀⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Klişeler ve tabular yıkılsın bence, her şey gibi makyajın tarzını da benim ruh halim belirlesin, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda 🦄🍏🍀⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
evet kırmızı kullanılmalı o gün kiraz gibi dudaklarla geceyi geçirmeli dudak bir kadının en güzel ve çekici yerlerinin başında gelir
Cevap
8Cevap
Selam gadası 🙃
Yılbaşı akşamında kadınlar oldukça seksi ve güzel olurlar. Sade bir makyaj ve kırmızı ruj yeterli olacaktır.
#gadası
Bence kişinin canı nasıl isterse öyle olmalı. Ben makyajda renkli tonları çok sevmediğim için kırmızıyı tercih etmem, kahverengi tonlarını daha çok kullanırım.
Diğer günlerden bir farkı yok insan normalde kendini nasıl hissediyorsa öyle olsun.
Kullanılabilir. Kırmızı bitmeyen sürdürülen bi gelenek hâline geldi yılbaşında. Kişinin tercihintercihine kalmış tabi
Bayan herzaman bakımlı ve güzel olmalı sadece yılbaşı için değil. Ama illaki olacaksa kırmızı🥰 olmazsa olmaz bence
Nedense yılbaşı denince akıllara kırmızı renk ve çorap geliyor öyle çorap değil ama şömine çorabı 🤣
elbette kullanılmalı 💜🌺💜
Bilmem, kullanmıyorum
Kırmızı tonlar iyi olur
Tek derdin bu mu harbi haha
Nasıl istiyorsan o şekilde olmalı bence
Adamin hastalığı bile kusursuz ve zararsız sense takmaktan bahsediyorsun neyse boşyere delirmedin 🖤
Bi iletişim dene istersen hastalık kimde senin agzinla kendi kendine söyletsin sana fly yaz şimdi uç 😂
Yılbaşında makjaylı mı vereceksin bebeğem 😏
Kırmızı rujj
Pijama loding
keşke sade olsa..
Canım resmin ters dönmüş
Hayatı ne kadar çok seviyorsunuz ameekee
Kırmızı şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?