Bu gün bir yazıya denk geldim,🌺 zengin kızların, birbirinden pahalı ve kaliteli ürünler, kıyafetler, saçları makyajları için hep ayrı ayrı uzmanlar ellerinin altında olduğundan güzel olma şanslarının daha yüksek olduğunu anlatıyordu. 🎉 Cidden öyle mi?LuxurySizce de öyle mi, zenginlik gerçekten güzellik getiriyor mu?Girls
Belli bir alt yapı olması gerekiyor beden güzel değilse daha güzel hale getirmek mümkün olmuyor. Bunun en basit örneği estetik ameliyatı olanlardır televizyonda görüyoruz birine benzemek güzel olmak için dünya para harcıyorlar ama elde edilen görüntü istedikleriyle alakasız oluyor. Para güzelleşmek için önemli güzelim uzmanlarından destek alınıyor tamam ama doğuştan gelen bir güzellik olması gerekiyor ki para da bu güzelliğe katkı sağlasın. Genetik yapı çok önemli genler kişiyi güzel yapıyorsa para ile bu güzellik daha da artıyor.
Ben bu fikri desteklemiyorum. Çünkü bakımlı olmak bence kişinin içinden gelir. Ne kadar zengin olursa olsun, eğer kendine bakmak istemiyorsa ya da bunu zorla yapıyorsa bu zaten dışarıdan bakınca belli olur. Diğer taraftan zenginler için evet bu bir şanstır ve bunu iyi şekilde kullananlar da yok değil..
zengin bir aileden yetişen kızın giyimi kuşamı haiz olduğu ekonomik gücü ile doğru orantılı olduğu gibi, bundan daha da önemlisi varlıklı bir ailenin bir bireyi olmanın bir neticesi olarak çocukluğundan itibaren özgüven sıkıntısı yaşamadan yetişir. bu bakımdan da sözkonusu kızlar, ilerleyen yıllarda kendisinin farkına varabilmiş, karizması oturmuş bir fert olarak toplum içerisindeki yerini alır; bu durum da ister-istemez göze biraz daha hoş gelmeleri, muhatapları nezdinde amiyane tabirle "daha fazla gideri olan bir kız" olarak idrak edilmeleri ile sonuçlanır.
Zenginlik bi yere kadar, güzellikte öyle.. Tabi ki kendine bakan kızlar alımlı ve hoş görünüyor oluyor ama şahsi görüşüm hayat sadece zenginlik ya da güzelliklede geçmiyor. Ne demişler bakma parana bir kıvılcım yeter, bakma güzelliğine bir sivilce yeter..
Hiç alakası yok ancak paranın gücü ile estetikler ile oluyorlar.. Ne fakir kızlar var hiç makyaja karşılık meleklerden güzel.. Kibir olduktan sonra güzelliğin hiç kıymeti yok..
Güzellik biraz da genlerle, yüz yapısıyla alakası Allah vergisi bir şeydir. Milyon tane estetik olup, makyajsız dışarı çıkmayan ama yine de çok güzel olmayan kadınlar var. Yine yüzünde hiç makyaj olmamasına rağmen çok güzel yüzlü kızlar var.
Bazı kızlar vardır, ne kadar zengin olurlarsa olsunlar, yine de bir çekiciliği olmaz. Tamamen kişinin algısına göre farklılık gösterebilir. Bir başkasının beğendiğini örneğin, ben hiç beğenmeyebilirim de. Güzellik tamamen göreceli bir durum.
cok daha guzel degiller cok rahatlar sorunlari yok uyku duzenleri iyi bos vakitleri yok spor okul eglence herzaman kismen mutlullar ama dogallik acinma yokluk vs bilmezler.. otobus dolmus bilmezler yani neresinden tutsan stres vs yok. ama onlar normal kizlar kadar ask iliskilerinde mutlu olamazlar.. birde kotu yanlari var asik olma kullanilma uyusturucu vs
Elbette getiriyor. Örnek, Kuaföre gidecek param yok diye kendi kendime saçımı boyamaya çalışmıştım da 1 yıl kezban gibi gezmiştim o saçla. Kuaföre gidip düzeltecek param da yoktu :/
Ne yaparlarsa yapsınlar doğal bir güzelliğe sahip olmuyorlar, güzellik salonuna gidip aynı kaşlar, botoks, dolgu ve çene, burun estetiği yaptırıyor çoğu zengin ama hepsi birbirine benziyor, tuhaf görünüyor
zenginlik bakım getirir fakirler veya orta durumlular bakımsız mı diyeceksiniz zenginlerin bakımı yanında gerçekten hiç bakım yaptırmamak gibi kalıyor o yüzden evet zenginlik bi nebze de olsa güzellik getirir
Hayır tamamen algı , söyle izah edeyim Türk dizilerinde hep zengin kızların güzel aktrislerden gördük ve bizde bir nevi "zengin kızları da taşş ha" olayı çıkardı. Bu yüzdendir zengin kızı güzel kız diyoruz.