Göğüs, karın bölgem çatlaklar ile dolu.
Gören 2 çocuk doğurmuş sanıyor.
Çözümü var mı?
Gören 2 çocuk doğurmuş sanıyor.
Çözümü var mı?
Kilo veren, doğum yapan veya hormonal değişimlere maruz kalan herkesin ortak problemidir aslında çatlaklar. Ciltte estetik görünüme yol açmayan bu olay bir çok kişinin moralini bozar giyim tarzına kadar etkiler kişi kendini mutlu hissetmez. Neyse ki çatlaklarında birkaç tedavi yöntemi var. Örneğin çatlak kremleri burada en önemli detay sabırlı olmak kremi sürer sürmez bir etki beklememeliyiz düzenli olarak belli bir süre sabırla uygulamak değişimi görmemizi sağlayacaktır. Bir diğer yöntem ise dermaroller kullanmak bunu evde yapabilirsiniz ama bir doktor kontrolünde yaptırmanız en sağlıklısı olacaktır. Bahsetmek istediğim bir diğer yöntem ise bölgesel tedavi yöntemi olan mezoterapi düşük dozda ilaçların mezoterapi iğnesi yardımı ile cildin alt kısmına enjekte edilerek uygulanan bir tedavi aslında. Yine iyi bir doktor ve sabır ile bu yöntemlede çatlaklarından kurtulabilirsin. Son olarak lazer tedavisinden bahsetmek istiyorum bu işlem diğer yöntemlere oranla daha kısa ve ağrı, acı hissiyatı son derece azdır. Bu yöntemi de tercih edebilirsiniz. İyi bir doktor, sabır ve düzenli kullanım ile atlatacağınıza eminim.
Teşekkür ederim 😅
Benimde aynı şekilde karnımda bacaklarımda kollarımda çatlaklarım var kortizon kullandığımdan dolayı krem asla işe yaramıyor bildiğime göre güzellik salonlarında tedavisi varmış bunun onu deneyebiliriz birde lazer epilasyonunda iyi geldiği söyleniyor eğer lazere başlarsam size söylerim tecrübelerimi benim çatlaklarım giderse herkesin gider 😂
kremle hallolmuyor o çatlaklar, doktorlarla nasıl olur o konuda bir bilgim yok ama boyle seylerde sakın güzellik salonu gibi yerleri seçmeyin en iyisi doktordur. onlar daha doğru bilgi verir. isterseniz aile sağlık merkezine gidin onlar sizin hangi doktora gıtmeniz gerektiğini soyler doktor da önerebilirler.
Cevap
35Cevap
Maalesef çatlakları geçiren bir formül yok. Belki lazerle tedaviye başlarsanız sonuç alabilirsiniz. Çatlakları geçiren bir krem yok ama çatlak oluşumunu engelleyen yap mevcut. Biooil çatlak oluşumunu engelleyen yağ kullanabilirsiniz. Bu şekilde yeni çatlaklara sebebiyet vermemiş olursunuz.
Ayrıca sürekli su tüketin ve spor yapmaya özen gösterin. Bu şekilde derinizde sarkma olmaz ve vücudunuz daha sıkı olur.
selülit ve çatlak kremleri var ondan kullanabilirsin
Hem çok pahalılar hemde işe yarayacağından pek emin değilim
Denemeden bilemeyiz bu bir ikincisi de artık ucuz olan ne var ki?
Doğal yöntemler? Daha demin eczacı arkadaşın dediği gibi yöntemler?
İnternette ve Youtube ta bir sürü yöntem karışım tarifleri mevcut onları deneyebilirsin umarım onlar işe yarar
gene sen bilirsin de
www.trendyol.com/.../anti-selulit-bakim-jeli-1-caffeine-1-niacinamide-1-citrus-sinensis-oil-1-p-105596424
kullananlar memnun))
Aa bak Trendyol da var
badem yağı ile bepanthol cild kremi karıştır sür arkadaşım.
Denedin mi sen?
Anladım teşekkür ederim deneyeceğim ☺️
maalesef yolu yok ben de çok kilo verdim en azından eskisi kadar kilolu değilim diye avutuyorum kendimi
çatlakları tamamen geçiren bi yöntem olduğunu düşünmüyorum ama azalmasına yardımcı olan ürünler var. ablam kendi çatlakları için kullandığını ve baya memnun kaldığını söylemişti istersen bir göz at www. trendyol. com/.../phytolastil-jel-200-ml-catlaklari-onlemeye-yardimci-jel-3508240004736-p-2368484
elbette var hanımefendi her gün egzersiz ve spor yapın doğal beslenin ve size en uygun deri kremleri kullanın bunun için en yakın doktorunuzdan fikir alabilirsiniz

Ben kullanıyorum tavsiye ederim.
var tabikide biraz zqhmetli işler mezoterapi yapacaksın olmadı badem yağıyla sürekli masaj daha çok varda uzun konu
Zamanlar geçer heralde ama doktora danışmak gerekir
Geçmiş olsun çözümü yok. Bu yüzden kilo verirken spor yapmak çok önemli.
Bebegim biliyosun cağ atladık bunun için doktorlarımız var
çözüm tekrar kilo alman
Bir daha sanmıyorum almak isteyeceğimi
çatlak için keyfini kaçırma belki zamanla kapanır
2 senedir daha da çoğaldı :)
Bu arada profilin çok minnoş
teşekkür bırak çoğalsın sana birsey olmasın
Bence bir uzmana danış
Sundukları çözümler maddiyata bakıyor. Cilt ürünleri eczanelerde, özellikle doktorun önerdikleri çok pahalılar. O kadar param yok, olsa da verebileceğimi sanmıyorum.
Azaltıyor biraz ama gitmiyor. Tavsiyelerin için teşekkürler :)
Dermaroller
Dermaroller ın sahte olup olmadığına dikkat etmen lazım. Sahtesini alırsan daha kötü yapabilir özellike yüz gibi hassas ve ince deri bölgelerinde. Sahtesi ile gerçek arasında ki fark;
https://youtu.be/q6IXraYOInQ
https://youtu.be/nrayM91bBz0
Benim bildigim ameliyat dışı bir yöntem yok bazıları buz banyosu yap diyor da sakın yapma cok yan etkileri oluyo ve ise yariyormu ondan da emin degiliz
Sarı kantaron yağı hergün masaj yaparak sür 3 ay sonra yarısına yakın azalma oluyormuş
İnstagram da gördüm birçok denemiş kişi altına yorum yapmıştı olumlu yani bende aldım kullanıcam
çatlakları yok etmenin pek yolu yok aslında ama düşündüğün kadar da kötü görünmüyorlar. lütfen bedenini sev :)
Karın da okey ama göğüste nasıl oluyor pek anlamadım.
Çatlaklar için kremler vesaire mutlaka vardır
Spor yaparak minimuma düşürürsün
Spor yapman gerek ve yüzme çok iyi gelicektir imkan oluşuyorsa
maalesef bu denli bir kilo kaybı sonucu oluşan izlere bir çözüm yok maalesef
Bölgesel egzersizler yapa bilirsiniz bide maskeler oluyo catlak yok edici arastieip yapa bilirsiniz
Sadece rengini yok edebilirsin. Çatlak izlerini asla.
Tebrik ederim darısı başımıza keşke biz de kilo versek de
Çatlaklar normal şartlarda geçmiyor ama daha kötü olmaması için nemlendirici kullan
Güzel verebilmişsin helal olsun.
Teşekkürler
Salyangoz kremini denedin mi
Hayır
Bakarım, teşekkürler
Hayır, yapacaktım ama istemedim gereksiz gördüm
Evet
Rica ederim
Yazma 😂 iyi geceler
Spor pasif gym g5 başka şeylerde vardır illa ki
Eğer hala kırmızıysalar eğer badem yağı sür
Mutlaka doktorunuza danışınız
Güneş görmeden kakao yağı kullan
18kiloyi nasıl versin 😂
Ne kadar kötü göründüğünü tahmin ediyorum
Çatlak kremi sür
Merhaba çatlak kremi kullanabilirsin
Çatlak kremleri sür
Çok denedim çooookkk. Ama hiç işime yaramadı🥺🥺
Zamanla yok olur cicim
tedavisi mümkün
aloe vera ile masaj yap
Canım nasıl verdin? Binada yardımcı olurmusun
Merhaba, yardımcı olmak isterim geri dönüş sağlarsanız 💐
Nasıl verdin
Spor yap açma germe bol bol esnek hareketler 👍🏻
Beyninde kalmasın yeterki vucut önemli degil 😀
Bebe yağı sür
Badem yagi
Yok çozum
Cildiye ile görüş
İşin zor senin
Elma kabuğu.
Çatlak kremleri
Ameliyat
Kremleri var
Lazer tedavisi
Ameliyat
Yürüyüş yürüyüş
Estetik yaptır bence
çözümü burada
Ameliyat
bol yürü su iç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Çok kısa sürede alınıp verilen kilolar sonrasında çatlak oluşumu ile sıklıkla karşılaşıyoruz. Çatlaklar, bugüne kadar kadınların en büyük korkulu rüyalarından biri olsa da, artık günümüz teknolojisi ile çatlakların tedavisinin olmadığını söylemek biraz şaşırtıcı olurdu.
Çatlaklar, cilt altı dokusunda meydana gelen yırtılmalar sonucunda cilt yüzeyinde kırmızı ve daha sonra beyaz renkli çizgiler olarak belirir. Bu da, sağlık açısından herhangi bir risk oluşturmasa da estetik olarak kadınlar için oldukça rahatsız edicidir.
Beni tanıyanlar bilir, tanımayanlar için kısa bir özet geçeyim. Benim güzellik sektöründeki yükselişim, “çözümü yok” denilen çatlakların onarımı konusunda elde ettiğimiz muhteşem sonuçların yayılması ile başladı. Gerçekten de, kendi fabrikamızda ürettiğimiz çatlak onarım cihazı ve seanslarda bu cihazla kombinlediğimiz özel karışımlarımız ile; ciltte kolajen üretimini etkili bir şekilde tetikleyebiliyoruz.
Özel başlıklı cihazımızın amacı; ciltte kontrollü bir hasar yaratarak cildin kendini yenileme sürecini hızlandırmak. Bunu bir de kolajen üretimini tetikleyen ürünlerle birleştirdiğinizde sonuçlar mükemmele yakın olabiliyor.
Çatlak onarım protokolümüz, hem kırmızı hem de beyaz çatlaklar üzerinde son derece etkili ve ilk seanstan sonra bile gözle görülür sonuçlar elde etmemizi sağlıyor.
Çatlaklarla mücadele ediyorsanız, sizin de ihtiyacınız olan şey cildinizi uyarmaktır. Çünkü, siz dışarıdan yalnızca çatlak bakım kremleri sürdüğünüz sürece, cildin kendini yenilemesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Bu nedenle, bir uzman tarafından mutlaka cilde kontrollü hasar verilmesi ve bunun da kolajen üretimini tetikleyen bileşenler ile kombine edilmesi gerekmektedir.
fiyatlarınız ne kadar
Benimde karın bölgemde baya çatlak var ve beni çok kötü etkiliyor psikolojik anlamda steroid veya franksiyonel lazer ile gider mi acaba yüzde kaç oranında iyileşme olur