Ya taşırıyorum ya da silip silip baştan sürmeye çalışıyorum nasıl güzel ve kusursuz oje sürebilirim 💅

Ya taşırıyorum ya da silip silip baştan sürmeye çalışıyorum nasıl güzel ve kusursuz oje sürebilirim 💅

Bak şimdi küçük minik olan dişli tokalarından varsa ondan bitane al süreceğin tırnağının olduğu parmağının tam tırnağın hizasına gelecek şekilde arkadan tak tırnak yanındaki eti geriye doğru çekicek o şekilde sürmeyi dene bide etine sürülme şansı çok az
Bak nasıl yapacaksın biliyon mu?
Her şeyden önce tırnaklarını güzelce temizle, üstünde kir, toz kalmasın ve hemen ardından güzelce törpü yap.
Parmaklarını paralel bir şekilde yukarıdan aşağıya doğru salla
Tabii ki bunu ciddiye almayacaksın dimi
Ben ne anlarım ojeden sjsjja
Hadii ama gerçekten okudun mu 😂
Özür dilerim 😅
tırnak etrafına tutkal sürüyorum
ojeyi sürüp kuruduktan sonra tutkalı soyuyorum
ancak öyle buldum çareyi
Teşekkürler
Cevap
7Cevap
OJE Deyip Geçmeyin! Oje Hakkında Bilinmeyenleri Gözler Önüne Çıkarttık ↗
Bu bencemde oje sürme ile ilgili bilgiler verdim, ona bakabilirsin 🥰
Harika bir görünüm için en az üç kat sürmelisin öncesinde tırnaklarına bakım yağı surmelisin tabiki etlerine de sürünce taşan ojeler asetola ıslatılmış kulak çubuğu ile kolayca siliniyor ojen de bozulmuyor silerken pratik bilgi bu 😂
https://www.hepsiburada.com/nail-perfect-oje-surme-seti-pm-sgnailperf
Bu tarz bir aparat işini görecektir.
kotu olsa da iyi olana kadar sur gitsin.. elin alisinca duzelir. ben manikurumu kendim yapiyorum , yillarin tecrubesi :D
Tırnaklar iyi silinmiş olmalı , öne yeni olmalı , fırçaya çok ürün almadan tek tek 3 hamlede bütün tırnağa kararlı bir şekilde ojeyi yedirmelisin
Ellerinin kenarlarına bant yapıştır. Sonra taşan yerleri aseton ile sil.
Tırnaklarının etle birleşim yerlerini koli bandırla bantla sonra sür aklıma bu geldi
Uçtan dibe doğru it fırçayı, dibe gelince bir kez sağ yarıdan aşağı in bir kez de sol yarıdan
Taşırmayi önlemek için ürün satıyorlar tırnak kenarlarına suruyorsun ojeler kuruyunca da onları tutkal gibi çekip sokuyorsun ve tertemiz oluyor
Bende özellikle koyu renkleri siyah gibi ortadan başlamak gerekiyo sonra etrafını sürmek gerek
Onu bende pek yapamıyorum
Ayol ben süreyim sana manikür pedikür de yaparım ben kadınsı erkegim kadınlara pasifim biriyim ve kadılara hizmet etmeyi severim
bende hep öyleyim zamanla olur :D :)
Odaklanmıyorsun demek ki
En güzel oje henüz sürülmedi
Az al fırçaya, ben sürerim sana
Oje sürecek bir manit bul
eski manitaya süre süre öğrenmiştim..
Pratik yapa yapa öğrenirsin
Zamanla olur
Baskasina surdur zorlama
Başkasına sürdür
Sürme
Daha yavaş sürmeye çalış zamanla elin alışır ya