Türkiye'de de güzel kızlar var ama sokağa çıktığımda bundan güzel binlerce kadın görmüyorum ki her yerde böyledir az çok.. Senin güzellik kriterlerin düşükse bilemem
Yüz ve gerdanındaki güneş çillerini de mi görmüyor gözün? Cilt oksitlenmiş, fondötensiz. buruş buruş. Binlerce olmasa da bundan çok daha güzel onlarcasını görüyorum...
Yahu güneş çilleri kötü mü ayrıca kötü olsa onu birkaç medikal tedaviyle yok eder, millet artık çil yapıyor güzel buldukları için, doğal sarışınların çoğunda vardır...
Ukraynalı Rus'tan bahsediyor onlarda bizim gibi sadece meme g. t odaklı... Kaç kere Fransa'da bulundum ablam orada yaşıyor, güzelliği memeyle ölçmüyorlar, sen Fransız geçinen koca memeli Faslıyla birlikte olduysan...
Ben çizim yapıyorum yetersiz beyinli, çizimlerimde genelde kadın kullanırım, gözüme güzel gelen şeylere de iltifat edip çizmeyi severim, bu yüzden sordum. Estetikten senin gibi memeye bağlayan Orta Doğu zihniyetli ne anlasın... Bu yaşa gelmişsin ne zevkin var ne de tartışma bilincin hadi yürü cahil..
Ben estetik cerrahıyım. Hergün kaç kadının memesini büyüttüğümü de sen bilemezsin. Sen çizime devam et, biz 3 boyutunu yapıyoruz. Bu kadar çok büyütme varsa, demek ki istenen de küçük olmayandır. Yersiz bir tartışma, hakaretlernizi iade ediyorum. İyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu kadına sıradan diyen kızların tipi:
Hahahaahahahaha kesinlikleee
Güzel.
Şu da güzel bak, @katyamiro Instagram'da.
Evet o da çok güzel hele gözleri
oksitlenmiş cildi Bsjxjs
agaa çok güzel kadın taş
Hiç sokağa çıkmıyorsun her halde? Bundan çok daha güzel niceleri var...
Ay g. tümle birlikte güldük, İsveç'te yaşıyorsan görürsün belki...
Siz körseniz güzeller ne yapsın...
Türkiye'de de güzel kızlar var ama sokağa çıktığımda bundan güzel binlerce kadın görmüyorum ki her yerde böyledir az çok.. Senin güzellik kriterlerin düşükse bilemem
Yüz ve gerdanındaki güneş çillerini de mi görmüyor gözün? Cilt oksitlenmiş, fondötensiz. buruş buruş. Binlerce olmasa da bundan çok daha güzel onlarcasını görüyorum...
Yahu güneş çilleri kötü mü ayrıca kötü olsa onu birkaç medikal tedaviyle yok eder, millet artık çil yapıyor güzel buldukları için, doğal sarışınların çoğunda vardır...
Oksitlenmeye başlamış ciltteki hasarın geri döndürülemediği için makyajla kapatılması gereken kusur olduğunu bir sen bilmiyorsun demek ki...
Oksitlenmiş cilt ne ya ilk defa duyuyorum
Belli. Birde göz doktoruna görün bu arada...
Off kadının çili var diyoruz görüyorum zaten ben kusur olarak görmüyorum sempatik geliyor çoğu insan gibi
Çile takılıp kaldın. Buruş buruş olmuş normal yaşından 20 yıl ileride cildi. Çürümeye başlamış neredeyse...
Surat yapısı çok itici, çenesi hiç yok neredeyse. Sivri çene seviyorum ben.
Anlamadım
Kadınların yüzünde vitamin var bizimkiler vitaminsiz
O ne demek ya
kusursuz değil çok güzelde değil sadece biraz sempatik
mükemmel diye bişey yok işde bak kız çilli yani herkesin güzellik anlayışı farklı
tanımıyorum ama
evet güzel bir kadınmış
Güzel
Memişler dümdüz duruyo, bizimle dıyıl
Kapkapalı kıyafetlerden memelerinin boyutunu nasıl ölçebilirsin ki...
Minnak olmasa belli olurdu. O ne öyle erkek gibi göğüs mü olur.
Yahu sen ne anlarsın Avrupalı kadından zaten, yüz güzelliği diyoruz meme diyorsun, tipik Türk erkeği işte..
Hahja 2 rus, 2 ukraynalı, 1 de fransız sevgilim oldu. Senden iyi anlarım, raat ol.
Ukraynalı Rus'tan bahsediyor onlarda bizim gibi sadece meme g. t odaklı... Kaç kere Fransa'da bulundum ablam orada yaşıyor, güzelliği memeyle ölçmüyorlar, sen Fransız geçinen koca memeli Faslıyla birlikte olduysan...
güzel kadın tanımında bence tahta göğüs yok. Fransız sevgilim, bourbon hanedanı torunuydu. Biz de fransaya banliyöde takılmaya gitmedik sonuçta.
Aynen canım bende Valois Haneda'nından geliyorum, selam söylersin...
Valois hanedanının sürüldüğünü bilmeyecek kadar.
Ya ahahhaga adamla maytap geçiyorum ciddiye aldığı şeye bak...
Maytap geçen kız, işte Türk kadını.
Türk erkeğini ciddiye alacak değildim herhalde..
Yılan gibi türk kadını
Maymun Türk erkeği
Öyle diyenler genelde cup diye kucağımda buluo kendini ya, ona gülüyorum. Lütfen denk gelme bana.
Aahahha her şeye sahibim, aynı ortamda bile denk gelemeyiz vizyonsuz:)
Ne her şeye sahipler gördük biz, sen devam et böyle. Sorudan belli aahip olamadıkların. Hadi güle güle vizyonlu ukala.
Ben çizim yapıyorum yetersiz beyinli, çizimlerimde genelde kadın kullanırım, gözüme güzel gelen şeylere de iltifat edip çizmeyi severim, bu yüzden sordum. Estetikten senin gibi memeye bağlayan Orta Doğu zihniyetli ne anlasın... Bu yaşa gelmişsin ne zevkin var ne de tartışma bilincin hadi yürü cahil..
Ben estetik cerrahıyım. Hergün kaç kadının memesini büyüttüğümü de sen bilemezsin. Sen çizime devam et, biz 3 boyutunu yapıyoruz. Bu kadar çok büyütme varsa, demek ki istenen de küçük olmayandır.
Yersiz bir tartışma, hakaretlernizi iade ediyorum. İyi günler.
Bol bol meme yapta hovun insin bari , burada herkes ya mühendis ya doktor oluyor zaten ahahaha
hadi ordan lütfen
Ağlamaa sakin
Hı hı ağlıyorum
Ühü ühü
Ingaaa
Zırla
Sen zırlamaaaa dayanamaaaam. Hadi b. S. G.
Yürü git o. c
Anlamıştım zaten senin o. C. Oldğnu. Üzülme geçer. Sen de o. Olma yeter.
Teselli veren dilini yerim senin
Yersin her yeri, belli
Yerim tatlım korkma
Güzel maşallah
Fazla güzel bence bu iyi değil
Ahahaa
Güzel tabi
İdare.