Güzellik & Bakım Vücudunuzla barışık mısınız? BakimliErkekk Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Vücudunuzla ne kadar barışıksınız? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Vücudunuzla barışık mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet ama ufak gözüme batan yerler var 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl kesinllikle💫🌺💭👼 bence herkes kendine barışık olması ve kendini sevmeli 0 0 Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Bir kaç kilo fazlalığım var onun dışında mükemmel varlığım 0 0 Yorumla
hasan01aydin Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 90% +1 yıl 10 kilo fazlam olmasa çok barışığım da veremiyorum bir türlü.. 0 0 Yorumla
macakizi91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Barışmaya çalışıyorum diyelim 0 1 Yorumla jinekologdrr +1 yıl Merhaba neyin varki barisamadigib Yorumla
Jomei Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Epeyce çok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet ama ufak gözüme batan yerler var
kesinllikle💫🌺💭👼 bence herkes kendine barışık olması ve kendini sevmeli
Bir kaç kilo fazlalığım var onun dışında mükemmel varlığım
10 kilo fazlam olmasa çok barışığım da veremiyorum bir türlü..
Valla hiç küsmedim hüsamettin
Barışmaya çalışıyorum diyelim
Merhaba neyin varki barisamadigib
Severim vücudumu
Tabi
Evet.
Fazlasiyla
Epeyce çok.
bir sıkıntım yok..
Çünkü öyle 😉