Sevgilimin dudakları çok çatlıyor ve acıyor. Özellikle de kış aylarında. Ben de nemlendirici aldım sürsün diye. Babası kızmış. 🤦🏻♀️ Hafif patlıyor diye. Ama yağlı olduğu için ilk başta parlıyor sonra emiliyor zaten. Bıktım bu ön yargılardan.

Sevgilimin dudakları çok çatlıyor ve acıyor. Özellikle de kış aylarında. Ben de nemlendirici aldım sürsün diye. Babası kızmış. 🤦🏻♀️ Hafif patlıyor diye. Ama yağlı olduğu için ilk başta parlıyor sonra emiliyor zaten. Bıktım bu ön yargılardan.
Ya. Kotu niye yargılamayın simdiki amcalar teyzeler nerden bilsin hemen insanlara cahil damgasını yapistirmissiniz ya olabilir yaşına verin
Sevgilin de akşamları sürsün mesela babasinin önünde sürmesin sanki ne
Ya da babasına baba renksiz bu dudak çatlıyor diye kullanıyorum desin. Açıklayıcı olun
Herkes bakım konusunda kendinden mesuldür. Bakımda cinsiyet ayrımı olmaz. Kendini seven, kendine değer veren her birey istediği bakımı yapabilir. Bakımsız insanı kimse sevmez.
Cevap
6Cevap
Tabii ki de var ne yapsın çatlasın mı
Kaç yaşında sevgilin 15 mi? Tuhaf yani kocaman adama da babası nasıl kızıyor hayret 😄 bakım her insana şart ne güzel temizlik işte.
Sacmalık ya ondan ne olacak ben erkek kardesime kendim sürüyorum zorla soğudu havalar çatlamasın dıye
Benim hep çatlıyor ve sürekli yoluyorum çok can sıkıcı bir şey
Saçmalık, bakım olupda dudak bakımı da mı olmayacak, hadi el neysede, komedi.
Renksizlerinden kardeşlerime alıyorum kullanıyorlar bakımın cinsiyeti mi varmış ne saçma bir şey.
Erkeklerin bakım yapmaya hakkı var ama bakımı bir zahmet babalarına gözükmeden yapsınlar
😃 babasına da sürsün
Gece yatarken sürseymiş kimse görmez🤣
Kesinlikle var
elbette hakkı var tabiki gayet normal🌺💫💭👼
Oğlum top olcak diye korkmuştur köylü
Bana da ablam zorla sürerdi utanırdim
Yıkılsın artık şu saçma sapan algılar..
Onu süren ileride kırmızı ruj da sürer
Var tabi
En İyi Cevap