Göbeğimde az bir şey kıl var onlara takmış kafayı , al diyor bende sen kendi göbeğine bak be seninkide kıllı dedim o da erkeğin kıllı oluyor zaten normal olan bu kadının olmamalı dedi bende yoo rahatsız olan alır olmayan almaz erkek kadın ne fark eder dedim güldü lazere göndereyim mi seni rahat eder kafan dedi bende ben rahatım sen aldır dedim bu ne ya sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğer biri başka birini değiştirmeye çalışıyorsa bu aşk değildir, bu onun sana karşı sadece tutkulu olduğunun ve bencil olduğunun göstergesidir, seni kendi tutkularının kölesi yapmaya çalışıyor demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi ki almak zorunda değilsin ama alsan ne olur ki? Kişisel bakım bu sonuçta. Ben duş almak zorunda mıyım mesela. Kim beni zorlayabilir kendi kararım ama bunun için inatlasilir mı? Bence aldır, kocan ne güzel lazer teklifi etmiş. İstemiyorsan da aldırma ama gerek yok yani. Erkeklere de, kızlara da kıl hoş durmuyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
62Cevap
Eşinin böyle bir isteği olmasından çok bunu ifade ediş biçimi bir sorun. Güzelce bunu sana söylese sen de tabi ki bir durur düşünürsün ne yapabilirim diye ama dalga geçer gibi aşağılar bir tavırla bu muhabbeti yapması hoş olmamış. Bunun kişinin kararı olduğunu düşünüyorum. Polemiğe girmeye gerek olmadığını söyleyen arkadaşlar haklılar ancak bunun çözümü senin susup kıllarını aldırman değil eşinin neyi nasıl söylemesi gerektiğini öğrenmesi.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki adam kıldan tüyden hoşlanmıyor :) aldır diyorsa aldır. Sonra kocam soğudu diye gelip ağlarsın ;) sonraki adım aldatıldım olur en sonunda da kocanın yaptıkları yanına kalmasın diye sende başkalarıyla olursan yandı gülüm keten helva ;)

Yürekli bir adamsa değerini bil Adam gibi adamların değerini bilin ;) öküzlerden uzak durun ahırda ömür çürütmeyin ;)
00 Yorumla Kardeşim kocansa dinen o sana bakmak zorunda korumak zorunda seni sende onun isteklerini sevgi saygı içerisinde yapmak zorundasın. Kadın sakal bıyık kıllarını almak zorunda ama erkek değil. Erkeğin yaratılışı ile kadının yaratılışı bir değil. İki tarafında birbirne sorumlulukları var İslam dininde yazıyor ölçüler ikinizde okuyun ona göre yaşayın. İslamda adalet vardır eşitlik yoktur. Eşitlik olursa fark kalmaz. Mesela kadın etek giyer erkek pantolon erkek mini etek giyerse olurmu sorarım size işte bilinçsiz bir toplumda asla doyum mutluluk olmayacak
00 YorumlaAyy böyle saçma birşey görmedim birde bize soruyorsun. Adam demek ki hoşlanmıyor sana ne güzel lazere git demiş. Sen de ters ters cevap vermişsin. Göbek kılım olmadan yaşayamam gibi saçma bir modda değilsen aldır bence. Ayrıca yenimi evlendiniz.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen de hoşlanmıyorum ama onda var ben nasıl katlanıyoeum
Soran+1 yılNe demek kadın mı sadece bakımlı olmalı sen kendini sadece sunma makinası görebilirsin ama benim içinde önemli cinsellik ebnde pürüzsüz bir teni öpmek isterim ama o almıyor. Ben niye alayım bende göğsündeki kıllardan nefret ediyorum
- +1 yıl
Sadece kadın bakımlı olmalı anlamında birşey demedim. Göbeğinde kıl var ve almıyorsun bu senin bakımsız biri olduğunu gösterir. Sen kendin pürüzsüz bir teni öpmek isterim yazmışsın ama kendin pürüzsüz değilsin. Senden şikayetçi olan eşin o zaman sen pürüzsüz olsaydın da ona bu lafı söylemesine izin vermeseydin.
+1 yılÇocuk gibi tartışmalar. Bence adam haklı. Kadın dediğin narin olur, zarif olur. Bakımlı olmanı istemiş ve lazere de gönderirim demiş. Lazere git rahatla.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıllarını al diyen adam maymun gibiyse konuşmaya hakkı bile yok.
İnsanın doğasında var kıl, bazıları şanslı az kıllı bazıları da gerek genetik, gerek hormonal bozukluk yüzden fazla kıllı olabilir.
Hiç kimse kıllılıkla suçlanamaz.
Uzaktan konuşmak kolay.
(Eşine yaranmak için yemediği b*k, girmediği kılık kalmayan, adama köle olan kadınlar hariç.)00 Yorumla
+1 yılKadında kıldan ben de hiç hoşlanmıyorum ama bunun tercihi kadınındır. O kıllı göbeğiyle seni eleştiremez yerini bilsin önce kendine baksın. Kılın kadını erkeği yok her iki cinste de hoş değil
30 YorumlaSari ise bundan neden rahatsız oluyor ki bu saçmalık. Bukadar kucuk bir detaya takilmakda normal değil...
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Bence de almalısın benim düşüncem bu, erkek evet kötü durmadıkça aldırmaz da kadınlar genelde kılsız olarak düşünüldüğü alışılagelmiş olduğu için böyle isteyebilr, benim fikrim bu
03 Yorumla
Soran+1 yılBen onun göğsünden bıkrum aldırmıyıe
Soran+1 yılAldırmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılO göbüş yarın öbürgün yavrunuzun yuvası olacak hatırlat o zalım kocana... Yar bulup kılına tüyüne takmak da fena moda oldu ha...
60 Yorumla
+1 yılAkerman gerek yani , bu küçük bı tartsma için aranıza bsklari girmesin kocana hep temiz güzel gorunmen lazm 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadında olmaması gerekiyorsa ne diye çıkıyor? Kadın kılını almak zorundadır diye bir yerde herhangi gibi bir kanun yok. Sen eşininkini istemiyorsan o da alsın sen de al. Tek tarafa yüklemesi saçmalık. Büyük konuşmak istemiyorum ama eşin hayvan
21 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben olsam lazer teklifini kabul ederdim sonuçta kendim dahil eşime de süsleniyorum onun beğenmesi benim için önmli
210 Yorumla- +1 yıl
Haklısın evlmisin
- +1 yıl
Sonucta esimize susleniyoz yasin kaç abla
- +1 yıl
Abla popdaki kili alamuyom kendimi esime karsi iğrenç buluyon
- +1 yıl
Abla mesajdan yazsan olurmu
- +1 yıl
Abla esim iliski okurken penis kilina deyiyo dedi
Niye inatlaşıyorsun kadında kıl gerçekten hoş değil kendin için al hiç değilse git lazere işte kurtul komple
20 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini yapmakta özgür ama, ben eğer erkek halimle vücuduma bakıyorsam istenmeyen tüyleri alıyorsam kadın da bakmalı kadın benden temiz olmalı.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte lazere gönderiyorsa git derim. Aldırman en doğrusu hoş durmuyordur.
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGöbekte kıl istemeyebilir çözüm önermiş fakat erkekte normal gibi triplere girmesi saçma ve ifade biçimi daha kibar olabilirdi. Ayrıca sen de rahatsızsan aldırması gerekir, hö. düklüğe lüzum yok..
00 Yorumla Sihaysa kılları almak güzel olur hem görsel hem temizlik için yok sarı ayva
tüyü olanlar sa önemli değil yinede ikiniz karara verin bunlar sırtta çatalın üzerinde de oluyur00 Yorumla
+1 yılKocanın kılıyla kendini neden kıyaslıyorsun? Kendine saygısı olan kıllarını alıyor. Kendine neyi yakıştırıyorsan onu yap.
11 Yorumla- +1 yıl
Adamın yanında onun gibi kıllı bir şey olmak istiyorsan alma. Kıllı olacağım diyorsan erkekten ne farkın kalıyor?
Eşin de alsın o zaman. Seneledir kadınlar kılsız olmalı algısını sokup erkekleri de maymun gibi gezdirdiler ortada.
10 Yorumla
+1 yılYani bir kadın olarak hos degil bence kocanın bunu demesine bile gerek bırakmayacak kadar özenmelisin kendine ha bunu da kendin için yapmalısın elbet
10 Yorumla
+1 yılAllah'ım sabır ver yaaa kocan biraz geri kafalı mı abla kusura bakma ama
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
40 yaşından sonra ne kadının ne de erkeğin derdi karşıdaki insanın hayatına karışmak oluyor. Akıllanmak böyle bir şey.
00 YorumlaKıllı kadınları hiç sevmem. Vücudunda varsa böyle şeyler aldırmak lazere gitmek mantıklı. Bı kadın neden kıllı durmak ister ki...
00 Yorumla
+1 yılCok afedersin ama kocan gerizekali galiba. Seni her haliyle sevecek birisi olmaliydi. Ona ne senin kılından tüyünden
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı arkadaş erkeğin fıtratında var ama senin hormonal dengen bozulduğu kıl çıkıyor anlamadın mı?
02 Yorumla- +1 yıl
yoo kadınlarda da var. hormonal denge değil bazılarında kıl olur.
- +1 yıl
Arkadaşlar beni eksileyeceğinize gidin cahilliğinizi giderin. Kadınlarda siyah siyah kıl çıkması hiç normal değil. Ve dediğim gibi yanlış beslenmeye bağlı olarak hormonal dengenin bozulmasından olur. Ciddi ciddi sakalı çıkan bıyığı çıkan kızlar var bunlar da mı normal arkadaşım? Östrojenini artıracak şeyler ye o kıllar bir daha çıkmaz.(nar, nane gibi) Her gün ekmek arası eşek eti+ patates kızartması+ şekerli su ile beslenirseniz tabi vücutta denge diye bir şey kalmaz.
+1 yılYani öyle bi şey varsa git tabii lazere niye inat ediyosun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılO da al kuoe
Saçma bir kavga garipp açıkçası ne zamandan beri evlisiniz
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 olucak
Soran+1 yılHı
Soran+1 yılBen de onu kileri sevmem
Soran+1 yılPara bol ya önemi yok o almıyor ki almazmış
Madem öyle bir durum var. Söyle kocana beraber lazere gidin
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa adam hep temiz görmüş demek ki aşırı kıl varsa ama sende al bir zahmet
00 Yorumla Zorunda değil bence de ama her şeyden öte bu üslup yanlış.
00 Yorumla
+1 yılVajinanı aldırma ama göbek ve koltuk altından nokta dahi olmasın, erkeği iğrendirir
00 Yorumla
+1 yılkadın vücudu tüysüz parlak kaymak gibi olmalı bence :)
00 Yorumla
+1 yılVersin parayı lazer göndersin seni o zaman boş yapmasın.
01 Yorumla- +1 yıl
Adam zaten demiş ya seni lazerle göndereyim ne tin inatlaşmasını yapıyor acaba
+1 yılBunu kocan için değil de kendin için yapmalısın...
Tabi öyle yüzüne vurarak seni üzerek değil.00 Yorumla
+1 yılBu ne ya kadın dediğin parlak olacak nenoyel kıllı tüylü iyykk
00 Yorumla
+1 yılSen kocanla çoktan arayı bozmuşsun kıl tüy bahane...
00 YorumlaYa o demese de aldır tabi yakışmaz kadına öyle ya saçmalama aldır tabi
00 Yorumla
+1 yılNeden eşin almanı istiyorsa almıyorsun?
18 Yorumla
Soran+1 yılBen de onun göbeğinden iğreniyorum ama almıyor banane
- +1 yıl
Eşinden iğrenmen tuhaf
Soran+1 yılO iğreniyo
- +1 yıl
Ya sen demişsin ki onun göbeğinden iğreniyorum
İğrenmek nedir yani
O da senden iğreniyorsa siz birbirbizi sevmiyorsunuz
Soran+1 yılSjsjwjjd aslında istenmeyen diyelim iğrenme yanlış haklısın
- +1 yıl
Tamam eğer o almıyorsa sen de alma
Siyah mı tüylerin
Soran+1 yılSarı ama onun siyah
- +1 yıl
O zaman o alsın hırbo😂
+1 yılBenim eşim de söylemişti aynısını bende ver parasını lazere gidiyim sende kurtul bende dedim ama öncelik bu değil tabiki çünkü bu tür tüğlenmeler hormonal sıkıntıdan oluşuyor önce Hormon bozukluğu var mı baktır sonra lazere git bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadında da erkekte de kıl olmamalı hele ki kadında. Biz kadınız bakımlı olmalıyız. Bu ne kocan için ne başkası için. Kendine saygından dolayı.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sen rahatsız oluyor musun? Seni rahatsız ediyorsa al etmiyorsa sal. Eşinle de konuş durumu çok aldırmak istiyorsa o da aldırsın. Ama yapacağın şey belli konuşmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl diyorsa alsana demekki temiz istiyor ilişkide öpüp koklamak var sonuçta
00 Yorumla
+1 yılGöbeğinde kıllar i var iyyyyyy nasıl. rahat ediyosun öyle ya
10 Yorumla
+1 yılKendin için yap kıl hoş bir görüntü değil belli adamda rahatsız olmuş
10 Yorumla
+1 yılValla kıl erkekte de kadında güzel durmuyor ama tabi kişisel tercih
10 YorumlaAşırı çoksa bence de alınmalı. Ama azsa sorun yok yani🤷 sen mutlusun böyle sonuçta
00 YorumlaHayır neden zorunlu olsun kadın dediğin tarzan gibi kıllı olur dimi
00 YorumlaAl bence.. Kımi haz almaz.. Ben severım ona bakarsan ana tüyü gıbı onlar.. sevılır
00 Yorumlaistiyosan aldır da zorunda değilsin vöyle bir durumda ya anlayış göstericek kadının olur bu arada
00 Yorumlaaldir kurtul.. bende de az vardi. aliyorum.. artmiyor korkma
00 Yorumlaal işte ya adam acik açik söylemiş
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 810 cevap paylaştı. ne güzel didişme yaaa 😅
26 Yorumla- +1 yıl
Sonunda muhtemel başlarım senin göbeğine deyip bi bardak su attılar herhalde al sana pis hıhhh sensin pis kıllı İvedik hıj
- +1 yıl
Acayipte ben böyle bi didişmeye girmem katiyen benim ki de yeniden mi evlencen ne çok bakım yapıyorsun diye şikayet ediyor kaldı ki göbeğim de kıl olcak teytey
- +1 yıl
Bence bunları kadın düşünmeli yapmalı kadın güzel görünürse kendini de iyi hisseder davranışlarına yansır saçın değişir sen değişirsin diye bi söylem var , yani benim anlamadığım nasıl bu büyüt boşvermiş oluyorlar 🤷♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli kadınlar ne kadar kafayı yemiş sorunlarını buraya dokuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
Cevap sahibi+1 yılSus kız
Dikkat çekiyorsa alıverin kızlar
10 YorumlaErkekler bile aldırıyor artık sen neyin peşindesin
10 Yorumla
+1 yılLazere git nolcak ki bunun için inatlasmak komik
10 YorumlaNe derledi heh göbeği bulmuşda kılsızını arıyor.
10 Yorumla
+1 yılGit işte lazere rahat edersin her bakımdan
10 Yorumla
+1 yılkendi killarina baksın bence takma kafana
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Kocam göbeğimdeki kıllara takmış, göbek kıllarını kadınlar aldırmak zorunda mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım