Görüşler için teşekkürler
Fazla makyaj nasıl bir izlenim verir?
Görüşler için teşekkürler

Selam gadası 🙃
Genelde kendini bilen kadınlar az makyaj yapmasını seviyor. Ama daha yeni makyaj yapmaya başlamış ergen diye tabir edilen kızlar acayip derecede çok fazla makyaj yapıyorlar. Bu durum onları güzel yapmıyor. Aksine hem güzellikten yoksun oluyorlar. Hemde aşırı makyaj yaptıkları için göze itici görünüyor.
#gadası
Biz erkekler kadında fazla makyajı itici buluruz. Ya düşünsene, sevgilin yüzüne 1 kilo makyaj yapmış. Yanağından öpeceksin veya tutacaksın ama fondöten bulaşıyor. Yani o yüzden fazla makyajın sizi güzelleştirdiğini düşünmeyin kızlar. Hemcinsleriniz arasında bunu güzel bulabilirsiniz, ama erkekler için bu durum değişmekte.
Ben makyaja karşıyım, insan doğal olmalı. Ben doğal olanı seviyorum
Ahhh burunella ah jfjjfjf go to the message box lütfen check your message box🤣
Fazla makyaj abartı ve iğrençtir
Cevap
19Cevap
Benim fazla makyaj algım farklı.
Mesela mor veya mavi, yeşil gibi kaşa kadar uzanan far ve kırmızı veya cırtlak pembe parlak ruj gibi. Aşırı allık pemve veya kırmızı renk.
Bunlar harici ustaca yapılmış bir makyaj benil hoşuma gidiyor.
Hafif makyaj yapmaya çalışıp sadece göz kalemi veyahut rimel sürülmesi bana garip geliyor. Hiç o şekilde bir makyaj yapmadım.
Başkalaşma isteğini gösterir. Ya makyaj yapıp belli bir kalıba girmez, o kalıpta görünmezse olduğu hal çekici, doğal olarak özgüvenli değildir, yani ya varlığının altı boş bir karaktersizdir ya karakteri 5 para etmezdir. O yüzden makyajla birlikte giyimi belli bir hale sokup o şekilde dışarıda gezinir veya sosyal medya üzerinden fotoğraf atar.
Fondöten kullanmayı bile tam bilmiyorum 😅
Makyaj malzemelerim bile yok
İsimlerini de pek bilmiyorum
Sanirim ben kız değilim
herşeyin kıvamında iyidir fazla makyaj itici durur ve halk arasında genelde yüzüne 40 kilo boya sürmüş denir.
Özgüvensiz, hatta bence ucuz bir izlenim de veriyor.
Aşırı makyaj dügün ne bilim özel günlerde yapılmalı dışarda gezmeye giderken yapılmamalı
Çok yapay duruyor.
Reklam panosu gibi suratlar var her tarafta shshsjsj
erkeklerin hepsi olumsuz yorum yapmış ama instagramda veya gerçek hayatta görünce salyalarını akıtarak izliyolar. klasik. hele nude tonlarda yapmışsa makyaj olduğunu bile anlamıyolar.
Hem cilde zarar hemde doğallıktan Güzel bir şey var mı?
Herkese itici gelmesine rağmen neden herkes yapıyor anlamıyorum
Acınası level olmuş, korkunç ve ötesi, Allah kurtarsın bacım😅😅
Yaşı büyütüyor, cildi erken yaşlandırıyor.
kendi fikri kendini öyle guzel goruyorsa benim yorum yapma hakkim yok ben biraz daha sade tercih ediyorum ama o abarti seviyorsan kendi fikridir
senin makyaja ihtiyacın yok güzelim sen zaten harikasın
İzlenim umrumda bile değil ben kendimi iyi hissediyosam yapar çıkarım kime ne be
Abartılı ve itici gözükür ben doğallıktan yanayım 0 makyaj idal bence
Az yapsak da malzeme ayni , föndoten , pudra, allik rimel ruj falan derken ohoo
Bana itici geliyor sevmem bı kadında abartiyi haflf ve yerinde nakkyaj daha güzel gösterir kadini
Her şeyin fazlası bana göre abartı geliyor
Boyacı izlenimi verir
Itici hem cilde zararlı
Çok aşırı makyaj kötü gösterir zaten
Abartılı her şey iyi değil
bıch izlenimi verebilir
Biraz itici oluyor sanki
Orta makyaj daha havalı bence
Bazılarına yakışıyor bazıları itici gözüküyor
Boya küpünün kadınları çekici kılmadığı ortada. Doğal makyajdan yana olmasak bile abartmamaya dikkat etmek gerekiyor.
Bu kadarı da fazla olmuş
Öyle seviyor demek derim
Düzgün yapıldığı sürece severim.
Yaşı büyüt
Çok kötü duruyor. Doğallık en iyisi
Sevmiyorum
güzel olmaz bence boya küpü gibi ne öyle
İtici
özgüvensiz💭💫🌺👼
Fazlasıyla itici
Kezbanca😹
Kötü tabiki.