Güzellik & Bakım Vücudunda en çok nereni seviyorsun? áləśtá Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Kaburgalarım ve belim İyi geceler dilerim 💘 Güncellemeler+1 yıl Detayımı niye siliyorsun @kızlarsoruyor Neden ya çıldırıcam benim soru seklime ne hakla müdahele ediliyor acaba? Vücudunda en çok nereni seviyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kendim de fazlasıyla şuramı beğeniyorum diyebileceğim kadar güzel bir yerim olduğunu düşünmüyorum.#reda 1 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı. Egodan değil de genel olarak bedenimi beğeniyorum ya , yüzümü ayrı seviyorum da omuz ve kasık kısımları başka :)) 1 3 Yorumla Catsiaaamo +1 yıl Görüş ister miydin bilmiyorum ama biraz squad yapıp şu basenlerden kurtulursan çok daha güzel fiziğin olabilir Yorumla áləśtá +1 yıl Biraz sıkılaştıktan sonra yapmayı düşünüyorum Yorumla Catsiaaamo +1 yıl Anladım Yorumla
SnapperRocks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tişört çıkarınca fırlayan şeyler peki? 😂Bacaklarımı ben de, uzun ve kaslı. 0 0 Yorumla
öylesineeeebirkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Uzun olduğum için bacak boyumu seviyorum 1 1 Yorumla áləśtá +1 yıl Şanslısın 😑 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Bel oyuntumu ve omuz yapımı beğeniyorum. 2 1 Yorumla sohbtci1i +1 yıl Gamzeli mi belin Yorumla
CanbulatN Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hafif kaslı sert göğüslerim ve bacaklarım 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı. Gözlerimi ve kollarımı 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 590 cevap paylaştı. Pek sevdim yer yok ama kollarım olabilri 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 367 cevap paylaştı. Saçlarımı ve ellerimi 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Gözlerim ve kirpiklerim 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Böbreğimi. Benim için taş üretiyor 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Saçlarımı seviyorum bi de ellerimi 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sol ayak serçe parmağım 2 0 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 483 cevap paylaştı. hicbir yerim 1 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı. Kaburgalar mı iyiymiş 😂 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı. kaburga dedin de bi kuzu kaburga olsa :) 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 368 cevap paylaştı. Heryerini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Kendim de fazlasıyla şuramı beğeniyorum diyebileceğim kadar güzel bir yerim olduğunu düşünmüyorum.
#reda
Egodan değil de genel olarak bedenimi beğeniyorum ya , yüzümü ayrı seviyorum da omuz ve kasık kısımları başka :))
Görüş ister miydin bilmiyorum ama biraz squad yapıp şu basenlerden kurtulursan çok daha güzel fiziğin olabilir
Biraz sıkılaştıktan sonra yapmayı düşünüyorum
Anladım
Tişört çıkarınca fırlayan şeyler peki? 😂
Bacaklarımı ben de, uzun ve kaslı.
Uzun olduğum için bacak boyumu seviyorum
Şanslısın 😑
Göğüslerim, venüs gamzelerim, tenim, göbeğim :D
Bel oyuntumu ve omuz yapımı beğeniyorum.
Gamzeli mi belin
Hafif kaslı sert göğüslerim ve bacaklarım
Gözlerimi ve kollarımı
Mütevazilik yapayım, hiçbir yerimi
Pek sevdim yer yok ama kollarım olabilri
Kıllı göğsümü. Ve boyumu
Saçlarımı ve ellerimi
Gözlerim ve kirpiklerim
Böbreğimi. Benim için taş üretiyor
Saçlarımı seviyorum bi de ellerimi
Sol ayak serçe parmağım
hıc bır yerımı
Kalça ve bacaklar
Beynimi. :)
Heryerimi beğeniyorum
Gözlerimi
hicbir yerim
Ayrım yapmam kendimi seviyorum
Beya var sayamam
Göğüs bölgem, kız değilim saldırmasın kimse 😆
Kalcam
Kaburgalar mı iyiymiş 😂
kaburga dedin de bi kuzu kaburga olsa :)
Burnumu kaşımı gözümü
mmm üst vücudum
Her yerim güzeldir
Heryerini
ayak tabanlarim.
Götümu ayol
Boyumu
Gözlerim
Heryerimi
galiba zayifsin
kaslar
Çavuşumu