Badem tırnaklar bence daha güzel duruyor daha estetik kare şekil böyle hem kırılmaya daha müsait hem de kullanım olarak pek de iç açıcı değil açıkçası ama zaten şöyle bir şey var uzun tırnak zaten pek kullanmayı seven birisi değilim hatta şu zamana kadar sadece sayılı kez uzattım desen hiç yalan olmaz özellikle şu takma tırnakları bakış açım zaten bana inanılmaz saçma geliyor. #reda
İkisinin de yeri başka. İki modeli de kullandım daha önce. Şu an küt kullanıyorum. Badem tırnaklar daha seksi duruyor bence. Daha şık kıyafetlerle daha uyumlu oluyor. Düz tırnaklar ise daha spor. Günlük kullanım için daha uygun. Özellikle iş hayatında badem tırnaklar biraz abartı oluyor. Ama düz tırnaklar her ana ve zamana uygun.
Merhabalar 💅🏻 Tırnak bakımına çok dikkat ediyorum. Hem hoş hem bakımlı hem güzel duruyor. Önceden kare kullanmıştım ama sevmedim çabuk kenarlardan kırıldı hem. Badem tırnalik tercih ediyorum ve öyle kullanıyorum. Bana göre daha hoş ve cici duruyor. Tabi zevk bu herkese göre değişir ama parmaklarımda badem tırnak daha güzel oluyor. Oje sürdüğümde gözüme ayrı güzel geliyor.
O kadar çok kişi protez tırnak kullanır haldeki etrafımda, şaşkınım kendi tirnakarıma. Bana itici geliyor badem şekli, doğallıktan fazlaca uzak tırnak hallerini sevemedim ben.
El yapısına göre değişir bademi seviyorum ama her renk gitmiyor ve uzunluk bazen pis hissettirebiliyor o yüzden kısa temiz duran -el yapım güzel ince uzun ondan kısada rahatım- manikürlü koyu renk ojeli el tercihim ayrıca kuaförler baya kötü törpü yapıyor en güzel şekli kendim veriyorum hep