Kadınlar kendilerini iyi hissetmek adına makyaj yapıyorlar. Genelde kadınlar hemen hergün makyaj yaparlar. Ama bu makyajlar genelde rimel hafif allıktan ibaret oluyor. Detaylı abartılı makyaj yapan kadınlara pek rastlamak mümkün değildir.
Tabii ki de her gün yapmıyorum mesela haftada bir kere ya da iki haftada bir kere filan yapıyorum çünkü zaten ben okula gidiyorum makyajı yaptıktan sonra her ne kadar sert bir şekilde temizlesek bile belli bir yerden sonra yani mutlakaz çıkma ihtimali oluyor yani tam anlamıyla temizlenmiyor o yüzden yapmıyorum fazla gerçekten baskılıyorlar çünkü okulda. #reda
Elmacık kemikleri, burun ucu hafif pembemsi duruyorsa aslında bence güzel bile. Ben de beyaz tenliyim genelde cildimde renk eşitsizliği yok ama utanınca o çizgi filmlerdeki kadar abartılı kızarıyorum 😂 Bu daha kötü bence 🤣
Kızlar ayıp bee ben de Bi kız olarak söylüyorsam pes artık!!! Bırakın bu makyaj işlerini... Ya arkadaş ya ben hayatta makyaj sevmem ve sürmem çok şükür doğal halimi de çok severim.. Bi kere dedim deneyeyim.. ruj sürdüm dudağıma!! Amannn Allahım kıyametler koptu sanki. Böhll o ne pis bi şey yaa gerçekten kaç dakika gittim yıkadım inanamıyorum.. Lütfen doğal halinizi yaşayın. sahte makyajlarla değil..
En güzel güzellik doğal güzellik kızların saçlarını boyamasına çok şaşırıyorum hele hem çok zararlı hemde en güzel renk Kendi doğal saçları çok yazık ediyorlar
Ayıp olan makyaj yapmak mı? Bende makyajı sadece özel günlerde yaparım çok nadiren ama yapanları savunurum. İnsanlar öyle seviyorsa öyle yapar kimse kimseye ayıp bee, pes artık, akılsız diyemez saygı duymak zorundasınız sevmiyorsanız da düzgünce söylersiniz bu kadar.
Zoruna gitti ise yazmayın size ne benim yazmamdan saygı duymak sizde benim yazmama saygı duymak zorundasınız bacım. boşuna uğraşma benle zararı var biliyorsun. sen kendi işine bak. elbet bir gün işine yarayacak bu yazdıklarım.😏Akılsız demedim demek ki sizin nöronlar çalışmadığı sürece kafaya göre iftira atıyorsun.
Arkadaşım var, gözlerini açar açmaz kremle başlar, sabitleyici ile bitirir. Bende tam tersine yakışmadığı için tek hafif ruj ve rumel sürerim. Rumelde kirpik uçlarına (hafif çekik gözlerim) o kadar.
Makyaj güzel duruyor da ben her gün yapmaya üşeniyorum. Sabah mesela 6'da ayakta olmam lazım. Kim uğraşacak sabah sabah onunla? Bir de onu çıkarması var yorgun argın eve gelip. Hiç uğraşamam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bnde takdir ediyorum Hergün karşılaştığım bir bayan mkyajsız görmedim tebrikler