Güzellik & Bakım Kizlar her gün makyaj yapıyor musunuz? IdkkkkOk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya da ne sıklıkta, ve neler kullanıyorsunuz?Makyaja yeni başlayacağım da... birazcık tavsiye verir misiniz? Kizlar her gün makyaj yapıyor musunuz? Cevapla Makyaj Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alasmii Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evet. Evdeysem sadece rimel ve allık kullanıyorum. Dışarı çıkacaksam bb krem eyeliner filan da kullanıyorum 0 0 Yorumla
kirazımm33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Evet genelde her gün yaparım, ama cilt bakımıma çok özen gösteririm hem Sabahları Hem de makyajımı çıkardıktan sonra akşamları 0 0 Yorumla
Sennia_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bir süre öncesine kadar sürekli yapardım şu an gerekmedikçe yapmıyorum ya da hafif şeyler uyguluyorum cilt sağlığım için 0 0 Yorumla
reginaphallange Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl dışarı çıkıcağımda veya fotoğraf çekilceğimde, veya sevgilimle buluşurken yapıyorum. ama evde oturduğum süre boyunca hiç yapmıyorum. zaten cildi yaşlandırıyor bi de durduk yere evde falan makyaj yapmam yani, kimse yapmıyordur zaten :D 0 0 Yorumla
sapkadaki_kedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aylardır evde oturuyorum ne makyajı😂 0 0 Yorumla
tekkulanımlıkhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl makyaj videoları izle youtube da bol bol var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet. Evdeysem sadece rimel ve allık kullanıyorum. Dışarı çıkacaksam bb krem eyeliner filan da kullanıyorum
Evet genelde her gün yaparım, ama cilt bakımıma çok özen gösteririm hem Sabahları Hem de makyajımı çıkardıktan sonra akşamları
Bir süre öncesine kadar sürekli yapardım şu an gerekmedikçe yapmıyorum ya da hafif şeyler uyguluyorum cilt sağlığım için
dışarı çıkıcağımda veya fotoğraf çekilceğimde, veya sevgilimle buluşurken yapıyorum. ama evde oturduğum süre boyunca hiç yapmıyorum. zaten cildi yaşlandırıyor bi de durduk yere evde falan makyaj yapmam yani, kimse yapmıyordur zaten :D
Aylardır evde oturuyorum ne makyajı😂
makyaj videoları izle youtube da bol bol var
kaç yaşına girdin bakayım sen
Yapmıyorum
hayır